Σωτήρης Κοντιζάς: Οι «τσίτσιδες» βόλτες του γιου του στη Σχοινούσα
Ελλάδα

Σωτήρης Κοντιζάς: Οι «τσίτσιδες» βόλτες του γιου του στη Σχοινούσα

Σωτήρης Κοντιζάς: Οι «τσίτσιδες» βόλτες του γιου του στη Σχοινούσα

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο

Τον ήλιο και τη θάλασσα με τα αγαπημένα του πρόσωπα απολαμβάνει αυτήν την περίοδο ο Σωτήρης Κοντιζάς στη Σχοινούσα.

Μάλιστα, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! είχε εξασφαλίσει αποκλειστικό υλικό από τη συνάντησή του με τον Σάκη Ρουβά όπου οι δύο άνδρες και οι οικογένειές τους βρέθηκαν μαζί σε παραλία του νησιού.

Αυτή τη φορά, ο αυστηρός κριτής του MasterChef μοιράστηκε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στα social media με πρωταγωνιστή τον γιο του να κάνει πατίνι φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

“Πόπη και Ρένα, Ρένα και Πόπη. Η μαμά Ευδοκία, Αλί, Αγγελική, Καλλιόπη, Γιώργης, Παύλος, Γιώτα. Λιβάδι. Η δική μας Σχοινούσα. Μακάρι να είμαστε κάπως έτσι τις περισσότερες ημέρες. Ξυπόλητοι κ τσίτσιδοι να τρέχουμε πάνω κάτω. Κάποιοι δίχως λόγο, κάποιοι άλλοι κυνηγώντας αυτούς που το κάνουν χωρίς λόγο” ήταν η λεζάντα του Σωτήρη Κοντιζά κάτω από το ποστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πόπη κ Ρένα, Ρένα κ Πόπη. Η μαμά Ευδοκία, Αλί, Αγγελική, Καλλιόπη, Γιώργης, Παύλος, Γιώτα. Λιβάδι. Η δική μας Σχοινούσα. Μακάρι να είμαστε κάπως έτσι τις περισσότερες ημέρες. Ξυπόλητοι κ τσίτσιδοι να τρέχουμε πάνω κάτω. Κάποιοι δίχως λόγο, κάποιοι άλλοι κυνηγώντας αυτούς που το κάνουν χωρίς λόγο. #justlikeheaven #theCure

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas) στις