Σωτήρης Χατζάκης: Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;
Ελλάδα

Σωτήρης Χατζάκης: Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;

Σωτήρης Χατζάκης: Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;

Ο ηθοποιός πήρε θέση και για το ελληνικό me too

Ο Σωτήρης Χατζάκης αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» πως ξεκίνησε το θέατρο από βαρεμάρα επειδή του το πρότεινε ένας φίλος, μίλησε για την σχέση του πατέρα του με τον Μίκη Θεοδωράκη, αναφέρθηκε στην σχέση του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αλλά έδωσε και τη δική του άποψη για το ελληνικό me too.

«Μου λείπει τόσο πολύ ο Μίκης Θεοδωράκης, νιώθω τόσο ορφανός μετά τον θάνατό του. Ο πατέρας μου ήταν στην Μακρόνησο με τον Μίκη και έφυγαν με βλάβη στην υγεία τους» εκμυστηρεύτηκε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δύο πράγματα έμπαιναν στη ζωή μου. Η βροχή που έπαιρνε τα έπιπλα και η Αστυνομία που έπαιρνε τον πατέρα μου και γύριζε μαύρος.  Είχαν εισβάλει στο σπίτι μας με πιστόλια κι εκείνος είχε οχυρωθεί πίσω από τα έπιπλα του σπιτιού» είπε περιγράφοντας τις μνήμες του από την παιδική του ηλικία.

«Γράφω παραμύθια, αγαπάω πολύ τα παιδιά. Δεν έκανα παιδί γιατί δεν συνέβη. Με μία σύντροφό μου πήγε να έρθει παιδί αλλά έγινε μια επιπλοκή και δεν μπόρεσε να το κάνει» εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός.

Μίλησε και για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που τελείωσε πρόσφατα, λέγοντας πως «δεν είμαστε τόσο σημαντικοί για να ασχολείται ο κόσμος με εμάς. Διατηρούμε πολύ καλή σχέση με την Αλεξάνδρα, δεν πρέπει όταν χωρίζεις να σκοτώνεσαι» δήλωσε ο Σωτήρης Χατζάκης.

«Ξεκίνησα το θέατρο από βαρεμάρα, μου είπε ένας φίλος να πάω στη δραματική σχολή και τον ρώτησα αν εκεί έχει κορίτσια» είπε αστειευόμενος ο Σωτήρης Χατζάκης. «Το φουστάνι για μας ήταν θρυλικό, ήταν επιτακτικό καθήκον, δεν ήμασταν όμως πρόστυχοι, σεβόμασταν».

Ο ηθοποιός πήρε θέση και για το ελληνικό me too, υποστηρίζοντας ότι «Καλά έκαναν και βγήκαν οι καταγγελίες, αλλά μπερδεύτηκαν τα μεγάλα γεγονότα με φήμες και κουτσομπολιά. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν απορριφθεί και ήθελαν να εκδικηθούν και αυτό έκανε κακό στις πραγματικές καταγγελίες των κοριτσιών».

Συνέχισε λέγοντας πως «αδικήθηκαν άνθρωποι γιατί ήταν κάπως αθυρόστομοι αλλά δεν έκαναν κακό. Μιλάω για τον Γιώργο Κιμούλη. Δε γνωρίζω ότι κλώτσησε μια γυναίκα, δεν ήμουν μπροστά».