Σπύρος Μπιμπίλας: Η συνάντηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τις δηλώσεις και το μήνυμά του
Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας: Η συνάντηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τις δηλώσεις και το μήνυμά του

Σπύρος Μπιμπίλας: Η συνάντηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τις δηλώσεις και το μήνυμά του

Τι έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ στην ανάρτησή του

Σε δηλώσεις που προκάλεσαν το κοινό αίσθημα προχώρησε πριν από μερικές ημέρες η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Σίσσυ Χρηστίδου και αφορούσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τα λόγια της ηθοποιού σχολιάστηκαν αρνητικά τόσο από μερίδα του κόσμου, όσο και από συναδέλφους της στον χώρο της υποκριτικής, ενώ θέση κλήθηκε να πάρει και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη. Διαχειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε. Θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν γιατί εκτίθενται μερικές φορές ανεπανόρθωτα. Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και αυτή η ίδια με τον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λίγες ημέρες μετά τον σάλο, βρέθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στα γυρίσματα της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη φιλία του με την ηθοποιό.

«Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρέππα – Παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου… Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζακα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά.. Κι οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι αυτό που με πάθος διαλέξαμε…Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον Λατρευτο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας κ την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού…», έγραψε στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas)