Σπύρος Μπιμπιλας: Το μήνυμα για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη
Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπιλας: Το μήνυμα για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Σπύρος Μπιμπιλας: Το μήνυμα για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Η πρώτη αντίδραση στα social media

Προφυλακιστέος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή, μετά την πολύωρη ομολογία του ενώπιον της 19ης ανακρίτριας αλλά και τις καταθέσεις των μαρτύρων κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα με τα αποδεικτικά στοιχεία του και έτσι μετά τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής οδηγήθηκε στη φυλακή.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης και της προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η. Σπύρος Μπιμπίλας, που δέχτηκε και τα βέλη του γνωστού σκηνοθέτη έστειλε το δικό του μήνυμα. Στο απολογητικό υπόμνημα του ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και η απάντηση του Προέδρου του Σ.Ε.Η. δεν άργησε να έρθει, με το καθηλωτικό… «Λυπάμαι Δημήτρη» του Σπύρου Μπιμπίλα.

«Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα. 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στη δουλειά, ούτε στη ζωή. Μόνο συμπωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια. Πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης. Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας. Λυπάμαι Δημήτρη».

Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021