Σπύρος Πώρος: Πώς από άστεγος στο Λονδίνο κατέληξε να γίνει top model;
Ελλάδα

Σπύρος Πώρος: Πώς από άστεγος στο Λονδίνο κατέληξε να γίνει top model;

Σπύρος Πώρος: Πώς από άστεγος στο Λονδίνο κατέληξε να γίνει top model;

Οι τρεις... διηπειρωτικοί γάμοι και η σχέση του με τα πέντε του παιδιά

Ο Σπύρος Πώρος χαρακτηρίζει τον εαυτό του “πολίτη του κόσμου” και πώς να μην είναι άλλωστε μετά από τα τόσα χρόνια που έμεινε στο εξωτερικό και τα εκατοντάδες ταξίδια που έκανε σ΄ολόκληρο τον κόσμο.

Η ζωή τον έφερε ξανά στην Ελλάδα και οι Dot άδραξαν την ευκαιρία να τον καλέσουν στο πλατό της εκπομπής τους.

Ο διάσημος φωτογράφος διηγήθηκε το ταξίδι της ζωής του ως σήμερα , το οποίο από αθλητή του Judo της Ελλάδας, τον οδήγησε να ζει άστεγος στους υπόγειους σιδηρόδρομους του Λονδίνου.

Η τύχη, όμως, του χαμογέλασε, όταν τον ανακάλυψε το Select, ένα από τα πιο φημισμένα πρακτορεία ανδρικών μοντέλων και κατέληξε να παρελαύνει στις πιο λαμπερές πασαρέλες του κόσμου.

Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συνέχεια και στην πολυτάραχη προσωπική ζωή του, δίνοντας μας μια μικρή γεύση από τους τρεις του γάμους, από τους οποίους απέκτησε  πέντε παιδιά.

Ανέφερε πως πολλά πράγματα που έγιναν στη ζωή του, θα μπορούσαν να είχαν γίνει αλλιώς, ωστόσο το νεαρό της ηλικίας του δε βοήθησε στη λήψη σωστών αποφάσεων.

“Μου έλεγε η γυναίκα μου θέλω παιδί, εγώ δεν ήθελα, αλλά στο τέλος είπα ‘αφού το θες καν΄το. Έλεγα εντάξει και τι θα γίνει, ένα παιδί είναι”.

“Δεν είναι έτσι τα πράγματα”, τόνισε.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στον γάμο του με την κόρη μιας Ρωσίδας Πριγκίπισσας, ενώ ο τρίτος γάμος του δεν ήταν και ένα από τα πιο ευχάριστα κεφάλαια της ζωής του, αφού η πρώην σύζυγός του πλαστογράφησε την υπογραφή του και του υπεξαίρεσε ολόκληρη την περιουσία του.

https://streamable.com/4j5m6

Τέλος, τόνισε πως προσπαθεί να κρατά επαφή με όλα του τα παιδιά, αν και αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό με τα τρία τελευταία, καθώς η μητέρα τους δεν τους το επιτρέπει και έχει να τα δει από το 2014.

https://streamable.com/3rfh0