Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δίδαξε» στυλ στο Κολωνάκι
Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δίδαξε» στυλ στο Κολωνάκι

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δίδαξε» στυλ στο Κολωνάκι

Η παρουσιάστρια έκανε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας

Μία από τις πιο όμορφες παρουσίασες της ελληνικής showbiz και συγκεκριμένα της ελληνικής τηλεόραση είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης, καθώς το Happy Day διατηρείται σε εξαιρετικά επίπεδα, όλα αυτά τα χρόνια.

Η παρουσιάστρια καλημερίζει από νωρίς το τηλεοπτικό κοινό κάθε μέρα και η εκπομπή της έχει γίνει συνήθεια, η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς όπως έχει δηλώσει και η ίδια «συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει».

Η Σταματίνα υποδέχεται τη νέα μέρα με χαμόγελο και θετική ενέργεια και τη μοιράζει στον κόσμο που την ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, ενημερώνοντας για όλα τα νέα της showbiz.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο Κολωνάκι, να απολαμβάνει τον καφέ της και τη βόλτα της, «διδάσκοντας» στυλ, με τις επιλογές στο ντύσιμό της. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό ψηλόμεσο παντελόνι και ένα ιδιαίτερο top, το οποίο συνδύασε με μαύρα σανδάλια, μαύρα γυαλιά και σκουλαρίκια, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο.

photo credits: NDP