Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της
Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

Τι ανέβασε στο Instagram;

Η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερο βάρος για την οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, καθώς είναι η μέρα που έφερε στον κόσμο την πρωτότοκη κόρη της, Νάγια.

Η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τον Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά και αρκετές φορές αναφέρεται στα αγαπημένα της πρόσωπα μέσα από την εκπομπή της.

Σήμερα, λοιπόν, που μικρή Νάγια έχει τα γενέθλιά της η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Alpha έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ιδιαίτερα συναισθήματα που την κατακλύζουν κάθε φορά αυτήν την ημέρα.

“Καλό μήνα φίλοι μου. Για εμάς αυτή η ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική . Σαν σήμερα …πριν από επτά χρόνια «άνθισε» για πρώτη φορά η οικογένειά μας. Η Νάγια μας το πρώτο μας παιδάκι ήρθε στη ζωή. Ξαφνικά και απροσδόκητα ενώ την περιμέναμε λίγο αργότερα.
Ένα πλάσμα χαρισματικό, δοτικό γενναιόδωρο … απλά υπέροχο. Να είμαστε καλά και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλό μήνα φίλοι μου. 🌷 Για εμάς αυτή η ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική . Σαν σήμερα …πριν από επτά χρόνια «άνθισε» για πρώτη φορά η οικογένειά μας. Η Νάγια μας το πρώτο μας παιδάκι ήρθε στη ζωή. Ξαφνικά και απροσδόκητα ενώ την περιμέναμε λίγο αργότερα. Ένα πλάσμα χαρισματικό, δοτικό γενναιόδωρο … απλά υπέροχο. Να είμαστε καλά και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! #Happybirthday #myprincess #firstlove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις