Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα φωτογραφικά άλμπουμ από τις διακοπές της στην Αστυπάλαια!
Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα φωτογραφικά άλμπουμ από τις διακοπές της στην Αστυπάλαια!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα φωτογραφικά άλμπουμ από τις διακοπές της στην Αστυπάλαια!

Η παρουσιάατρια άφησε για λίγο την Πάρο και μαζί με την οικογένειά της ταξίδεψαν στο νησί των Δωδεκανήσων

Η Πάρος είναι η βάση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, του συζύγου της Θέμη Σοφού και των τριών παιδιών τους, καθώς κάθε καλοκαίρι, η οικογένεια καταλύει εκεί και από εκεί ξεκινά τα ταξίδια της σε άλλα νησιά.

Μετά από αρκετές ημέρες στην Πάρο, η παρουσιάστρια, μαζί με τον σύζυγό της, τη Μαίρη, τη Νάγια και τον μικρό Γιάννη αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αστυπάλαια και να περάσουν και εκεί μερικές ημέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η παρουσιάστρια του Alpha, ξεκουράζεται και προετοιμάζεται για ακόμα έναν απαιτητικό χειμώνα, όπου θα καλημερίζει από νωρίς του τηλεθεατές, μέσα από την εκπομπή της, Happy Day.

Μέχρι τότε όμως, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τα μέρη που επισκέπτεται!

«Πρώτη φορά στην Αστυπάλαια και μετά από μερικές ώρες εδώ νιώθω ήδη μαγεμένη από την «πεταλούδα» του Αιγαίου. Η άγρια ομορφιά της, οι ζεστοί και φιλόξενοι κάτοικοι της και το αυγουστιάτικο φως του ήλιου που λούζει κάθε σπιθαμή της, την κάνουν μοναδική. Είναι ένα νησί που ήθελα χρόνια να επισκεφτώ και δηλώνω εντυπωσιασμένη από την ενέργεια του.

Οι εμβληματικοί ανεμόμυλοι και το κάστρο στην κορυφή της χώρας, οι υπέροχες παραλίες και τα ταβερνάκια μα πάνω από όλα οι κάτοικοι που σε υποδέχονται με ένα ζεστό χαμόγελο είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν αυτό το μέρος έναν ονειρεμένο προορισμό!» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία από τις δημοσίευσεις της.