Σταμάτης Γονίδης: Θα γίνει ξανά πατέρας!
Ελλάδα

Σταμάτης Γονίδης: Θα γίνει ξανά πατέρας!

Σταμάτης Γονίδης: Θα γίνει ξανά πατέρας!

Σε πελάγη ευτυχίας ο γνωστός τραγουδιστής…

Μπορεί να έχει ήδη δυο εγγόνια από τις κόρες του Ασημίνα και Στεφανία, ο Σταμάτης Γονίδης όμως ετοιμάζεται να γίνει και πάλι πατέρας. Ο γνωστός τραγουδιστής που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο ησυχαστήριό του στην Κύθνο μαζί με την σύζυγό του, Κατερίνα, ετοιμάζεται για το επικείμενο… baby boom.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret των «Παραπολιτικών», ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του είναι στα καλύτερά τους και περιμένουν τον ερχομό του μωρού τους. Η σύζυγος του τραγουδιστή διανύει, ήδη, τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

Η όμορφη Κατερίνα είναι η γυναίκα της ζωής του. Γνωρίστηκαν πριν από 13 χρόνια, περίπου και από τότε είναι αχώριστοι. Είναι η γυναίκα που στέκεται δίπλα και τον έχει στηρίξει, δείχνοντας, την αγάπη της τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου, στην Κύθνο και τώρα αναμένει με λαχτάρα να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του, ένα παιδί που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία.