Σταμάτης Μαλέλης: Η άγνωστη ιστορία από τη σχέση του με τη Μαρία Σταματέρη – «Έμεινε έγκυος και θέλαμε να παντρευτούμε. Έψαχνα να βρω την πρώτη μου γυναίκα για να πάρω διαζύγιο»
Ελλάδα

Σταμάτης Μαλέλης: Η άγνωστη ιστορία από τη σχέση του με τη Μαρία Σταματέρη – «Έμεινε έγκυος και θέλαμε να παντρευτούμε. Έψαχνα να βρω την πρώτη μου γυναίκα για να πάρω διαζύγιο»

Σταμάτης Μαλέλης: Η άγνωστη ιστορία από τη σχέση του με τη Μαρία Σταματέρη – «Έμεινε έγκυος και θέλαμε να παντρευτούμε. Έψαχνα να βρω την πρώτη μου γυναίκα για να πάρω διαζύγιο»

Η μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και η αδυναμία στην κόρη του που παντρεύτηκε πρόσφατα

Μια άγνωστη ιστορία από τη σχέση του με τη Μαρία Σταματέρη εξιστόρησε ο Σταμάτης Μαλέλης στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου.

Ο διευθυντής ενημέρωσης του MEGA υπήρξε παντρεμένος με την παρουσιάστρια 18 χρόνια και έχουν μαζί μία κόρη που ασχολείται με τη δημοσιογραφία.

«Τη Μαρία την ερωτεύτηκα. Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ. Και οι δύο γυναίκες μου ήταν από την ΑΣΟΕΕ. Έχω κάνει ακόμα έναν γάμο, στα 21 μου, με ένα εξαιρετικό κορίτσι. Ήμασταν συμφοιτητές. Ερωτευτήκαμε και παντρευτήκαμε γιατί την κυνηγούσε ο πατέρας της και δεν την άφηνε να μένει μαζί μου. Πήγαμε λοιπόν και κάναμε έναν πολιτικό γάμο, που αν θυμάμαι καλά ήταν ο πρώτος πολιτικός που έγινε στου Ζωγράφου. Μείναμε μαζί 13 μήνες. Μετά χαθήκαμε. Ούτε καν είπαμε ότι χωρίζουμε.

Αργότερα γνώρισα τη Σταματέρη, έμεινε έγκυος και θέλαμε να παντρευτούμε. Έψαχνα λοιπόν να βρω την πρώτη μου γυναίκα για να πάρω διαζύγιο. Τελικά τη βρήκα και παντρεύτηκα τη Σταματέρη ενώ ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης. Δηλαδή εμείς παντρευτήκαμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο γεννήθηκε η κόρη μου».

«Θέλω να θαυμάζω τη γυναίκα που έχω δίπλα μου»

Παρά τους δύο γάμους, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τρίτου. «Ίσα ίσα, αυτό τον καιρό έχω μια πολύ όμορφη σχέση» δηλώνει και συνεχίζει: «Είναι εκτός χώρου, εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Έχουμε δεθεί πολύ και ταιριάζουμε.

Πρόκειται για μια εξαιρετική σύντροφο, που με κάνει υπερήφανο που είμαι μαζί της. Θέλω να θαυμάζω τη γυναίκα που έχω δίπλα μου. Όσον αφορά την απόφασή μου να πολιτευτώ, με στηρίζει απόλυτα. Κάναμε μια κουβέντα και είπαμε ότι αν τελικά εκλεγώ, θα πρέπει εγώ να είμαι στην περιφέρεια, εκείνη εδώ και να πηγαινοερχόμαστε. Το συζητήσαμε σαν ζευγάρι και θα βρούμε λύσεις. Δεν ρισκάρω τίποτα για αυτή τη σχέση. Τη βάζω πάνω από όλα».

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει προχωρήσει σε τρίτο γάμο, ωστόσο πρόσφατα βρέθηκε σε έναν, και μάλιστα υπό άκρα μυστικότητα. «Πάντρεψα την κόρη μου. Μου είπε να μην το πω σε κανέναν αλλά γράφτηκε. Έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Εντάξει, συγκινήθηκα, ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα. Βγάλαμε και κάτι ωραίες φωτογραφίες αλλά δεν με άφησε να τις ανεβάσω» αποκαλύπτει.

Η Δέσποινα ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα των γονιών της, με τον Σταμάτη Μαλέλη να τονίζει: «Η κόρη μου είναι καλύτερη από εμένα. Θέλω, επίσης, να σου πω ότι ακούω πάντα την κρίση της».

«Πάθαινα συνεχώς ανακοπές»

Το 2012 ο Σταμάτης Μαλέλης πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. Υπέστη οξύ έμφραγμα, με την κόρη του Δέσποινα να είναι ο πρώτος άνθρωπος που πέρασε την πόρτα της εντατικής.

«Μου έφεραν την κόρη μου για να δουν αν τη γνωρίζω. Πίστευαν πως έπειτα από δεκαπέντε ημέρες σε κώμα θα μου έχει μείνει κάτι. Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν μου έμεινε τίποτα. Ευτυχώς ήμουν τυχερός και με βοήθησε ο Θεός. Δεν ξέρω αν ήμουν εν ζωή ή αν έφευγα και επέστρεφα. Πάθαινα συνεχώς ανακοπές. Ήταν πολύ δύσκολη η περίπτωσή μου. Κάποια στιγμή είπαν ότι δεν υπήρχε ελπίδα να με επαναφέρουν. Πριν από αυτή την περιπέτεια κάπνιζα, ξενυχτούσα και έφευγα από τη δουλειά πολύ αργά. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, δούλευα 14 ώρες.

Ήμουν συνεχώς με ένα τσιγάρο στο χέρι και είχα τρομερό άγχος. Από το άγχος μου μπορεί να ξυπνούσα στις 6.00 και να μην μπορούσα να ξανακοιμηθώ. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι λειτουργούσα σαν να επιζητούσα το έμφραγμα. Σαν να οδηγούσα τον εαυτό μου με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί. Μετά από αυτό τελείωσα με το τσιγάρο, ξεκίνησα μια πιο υγιεινή ζωή και έχασα πολλά κιλά» εξομολογείται.

«Κάποια στιγμή είπαν ότι δεν υπήρχε ελπίδα να με επαναφέρουν»

«Νομίζω ότι όταν έρχεσαι σε επαφή με τον θάνατο αλλάζουν πολλές αντιλήψεις σου για τη ζωή. Κι εγώ ήρθα σε επαφή με τον θάνατο. Όταν πια τον αγγίζεις, δεν τον φοβάσαι τόσο πολύ. Επίσης, γίνεσαι πραγματικά καλύτερος άνθρωπος. Μέσα σε όλα αυτή η περιπέτεια μου έδωσε την ευκαιρία να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τα προβλήματα που είχα με τους πανικούς. Από τότε δεν ξαναβίωσα κρίση πανικού. Ήταν σαν να είχα πιει το πιο ισχυρό ηρεμιστικό. Γενικότερα αναθεώρησα πολλά στη ζωή μου…».