Στέφανος Κορκολής: «Ξεκίνησα να τραγουδάω γιατί δεν είχα να ζήσω…»
Ελλάδα

Στέφανος Κορκολής: «Ξεκίνησα να τραγουδάω γιατί δεν είχα να ζήσω…»

Στέφανος Κορκολής: «Ξεκίνησα να τραγουδάω γιατί δεν είχα να ζήσω…»

Όσα είπε στην κάμερα του Happy Day

Μία ανάσα πριν από τη μεγάλη του συναυλία στην Ηλιούπολη ο Στέφανος Κορκολής μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο για την παύση του κορονοϊού στα μουσικά δρώμενα αλλά και τα πρώτα του βήματα στη μουσική.

“Κάνω αυτοκαραντίνα εγώ γιατί δεν βγαίνω δεν είμαι άνθρωπος που κάνω πολλά πράγματα”.

“Μου έκαναν δώρο πιάνο όταν ήμουν 8 χρονών ως παιδί θαύμα. Το παιδί θαύμα μπορεί εύκολα να γίνει παιδί τραύμα. Συνήθως φουσκώνουν τα μυαλά των γονιών και αυτό μεταφέρεται μετά και στο παιδί. Οι γονείς μου το αντιμετώπισαν με απόλυτη ψυχραιμία. Δεν στερήθηκα το παιχνίδι, πάρα πολύ σημαντικό. Δεν μου είπαν ποτέ μην παίξεις μπάλα γιατί θα χτυπήσεις τα χέρια σου”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ακριβοθώρητες υποτροφίες που δέχτηκε από ΗΠΑ, Ρωσία και Γαλλία για να σπουδάσει μουσική όπου στο τέλος επέλεγε την πόλη των φώτων για να ξεκινήσει το ταξίδι του στις μελωδίες.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι το ντεμπούτο του και στην ερμηνεία το έκανε για βιοποριστικούς λόγους ενώ μοιράστηκε και το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από το επιτυχημένο κομμάτι “Οι πέντε άνεμοι”.

“Πέρασα στο τραγουδιστικό κομμάτι όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν έχω να ζήσω”.

“Ήταν να σταλεί ένα κομμάτι στη Νάνα Μούσχουρη. Όταν ρώτησα την εταιρεία μου είπαν ότι το άκουσε αλλά δεν της άρεσε. Το 2006 ήρθε στο σπίτι μου η ίδια για να της γράψω έναν δίσκο, της είπα την ιστορία και μου είπε βάλε να το ακούσω. Όταν το άκουσε είπε ότι ‘αυτό είναι για εμένα'”.

https://streamable.com/z71uu9