Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυστηρό μήνυμα έστειλε στους φαν του
Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυστηρό μήνυμα έστειλε στους φαν του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυστηρό μήνυμα έστειλε στους φαν του

Τι είπε στην συνέντευξη τύπου μετά τη μεγάλη του νίκη;

Μετά την επιβλητική του νίκη επί του στον Salvatore Caruso στο Αυστραλιανό Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους.

Εμφανώς ικανοποιημένος μετά το σκορ που σημείωσε στον αγώνα απάντησε σε ερωτήσεις και άδραξε την ευκαιρία να «επιπλήξει» τους αμέτρητους φαν του, όσον αφορά την οπαδική συμπεριφορά που επιδεικνύουν ενίοτε.

“Σε έναν αγώνα υπάρχουν δύο είδη υποστήριξης. Το ένα είναι να στραφούν οι οπαδοί σου εναντίον του αντιπάλου σου. Το άλλο είναι να δείξουν προς το πρόσωπό σου αληθινά καλή  υποστήριξη. Μου αρέσει να έρχονται και να με υποστηρίζουν. Αυτό φέρνει πολλά θετικά στο παιχνίδι μου. Δεν ξέρω γιατί θέλουν να το παρατραβάνε κάποιες φορές. Μπορεί ο αντίπαλος να μην καταλαβαίνει ελληνικά και να μην νιώθει τι συμβαίνει εκεί έξω και τι λένε τα συνθήματα, αλλά από την πλευρά τους, πιστεύω πως θα έπρεπε να δείχνουν λίγο περισσότερο σεβασμό στους αντιπάλους. Αυτό είναι όλο. Μπορούν να κάνουν αυτό που κάνουν, αλλά με περισσότερο σεβασμό”, είπε.

Ακόμη, σε ερώτηση για τα συνθήματα που ακούγονται κατά τη διάρκεια του αγώνα, παραδέχτηκε πως κάποιες φορές τον αποσπούν και πως πρόκειται για συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του τένις, αλλά περισσότερο σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.
“Λίγο, ναι [με αποσπούν]. Θυμίζει ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι μια συμπεριφορά που δεν ανήκει στο τένις. Θα πρέπει να μείνει στο ποδοσφαιρικό και όχι στο τενιστικό γήπεδο”.

Τέλος, εξομολογήθηκε πως φέτος νιώθει πιο ώριμος για τη συμμετοχή του στο Grand Slam, απ΄ό,τι πέρυσι.