Στέλιος Ρόκκος: Θα πήγαινε κριτής σε talent show; Τι αποκάλυψε
Ελλάδα

Στέλιος Ρόκκος: Θα πήγαινε κριτής σε talent show; Τι αποκάλυψε

Στέλιος Ρόκκος: Θα πήγαινε κριτής σε talent show; Τι αποκάλυψε

Οι προτάσεις που έχει δεχτεί και ο λόγος που δεν το έχει τολμήσει ακόμη

Για τη δεύτερη καραντίνα, όλα όσα του έχουν λείψει, τη σύζυγό του Λελέ και το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποια στιγμή κριτής σε talent show μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος στην εκπομπή Happy Day. Η Όλγα Λαφαζάνη μίλησε με τον γνωστό τραγουδιστή που της αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πολλές φορές πρόταση για να είναι στην κριτική επιτροπή κάποιου σόου.

«Πριν το lockdown ήμασταν Θεσσαλονίκη και κάναμε πρόβες να εμφανιστούμε με την Πάολα και είχαμε παίξει λίγο μέχρι να μας πουν ¨Ξαναπηγαίνετε σπίτι σας και κλείστε τις πόρτες”», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Στην ερώτηση «αν θα ήθελε να εμφανιστεί ως κριτής σε κάποιο talent show», απάντησε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να αφήσω το νησί μου και την καθημερινότητά μου, που έχω συνηθίσει τα τελευταία δέκα χρόνια. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό που κάνω μου αρκεί και μου φθάνει. Ελπίζω να ανοίξουν οι πόρτες και τα πράγματα, γιατί ζορίζουν πολύ. Δεν ξέρω πώς θα πάνε τα πράγματα. Μπορεί να το κάνω»

Μιλώντας για τη σύζυγό του Λελέ και το ενδεχόμενο ενός παιδιού, είπε: «Η Λελέ έχει 34 ζώα, δεν έχει βλέψεις για παιδιά».

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Μου έχουν λείψει οι συνήθειές μας, το κοντά και οι αγκαλιές μας. Αυτό μου έχει λείψει».

https://streamable.com/hwkc9s