Στέλλα Μιζεράκη: Ο λόγος της απουσίας της από το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα
Ελλάδα

Στέλλα Μιζεράκη: Ο λόγος της απουσίας της από το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα

Στέλλα Μιζεράκη: Ο λόγος της απουσίας της από το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα

Οι δηλώσεις πρώην συμπαικτών της στο Power of Love

Έξι μήνες έχουν περάσει από τον βίαιο και άδικο χαμό του νικητή του πρώτου Power of Love Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε”, το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνό του στην Αθήνα.

Ηχηρή ήταν η απουσία της Στέλλας Μιζεράκη από αυτή τη σημαντική στιγμή…

Το μνημόσυνο τελέστηκε σε κλειστό κύκλο στον Άγιο Δημήτριο στους Αμπελόκηπους.

“Από το παιχνίδι ήταν ο Κυριάκος, η Τζούλια, η Αθηνά και το παιδί από το νέο παιχνίδι, ο χορευτής κι εγώ”, δήλωσε ο Μιχάλης Κάββατο, πρώην παίκτης του Power of Love.

“Δεν ήρθε η Στέλλα, είχε ένα ιατρικό θέμα και δεν μπορούσε να έρθει. Ήταν στο νοσοκομείο κάποιος δικός της”, αποκάλυψε ακόμα.

Οι κατηγορίες και η αποκάλυψη της κολλητής της

Ωστόσο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος “φωτογράφιζε” τη νεαρή νικήτρια του παιχνιδιού με καθόλου κολακευτικό τρόπο, μέσω μίας ανάρτησής του.

“Θέλω να εκφράσω το παράπονό μου και και τη δυσαρέσκιά μου, που μερικοί πενθούν για τον… φακό για 10 δευτερόλεπτα δημοσιότητας και τελικά ήρθαν μόνο δύο κορίτσια, ένας από μακριά και ένα παιδί από το POL2”, έγραψε.

Τι άλλο δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου;

“Με τη Στέλλα ήταν να πάω στο μνημόσυνο μαζί. Απλά με ενημέρωσε και μου είπε ότι λόγω ενός συγγενικού της προσώπου που είναι στο νοσοκομείο (σ.σ. δεν θα μπορέσει)”, είπε η φίλη της Αθηνά Χρυσαντίδου.

“Θέλει να δείχνει ότι είναι δυνατή. Επειδή χαμογελάει και προσπαθεί να είναι καλά, δεν σημαίνει ότι είναι καλά”, συμπλήρωσε.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ:

https://streamable.com/pmvhj