Στην Κύπρο ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge
Ελλάδα

Στην Κύπρο ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge

Στην Κύπρο ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το παλάτι του Μπάκιγχαμ δίνει στη δημοσιότητα το “βαρύ” πρόγραμμα των βασιλικών μελών του. Ανάμεσά τους και ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, William και Kate.

Σύμφωνα με το δελτίο του Kensington, το πριγκιπικό ζεύγος θα διοργανώσει δύο χριστουγεννιάτικα πάρτι για το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στην Κύπρο και τις οικογένειές τους.  Το ένα από αυτά θα γίνει στη βρετανική στρατιωτική βάση του Ακρωτηρίου στην Κύπρο και το άλλο στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, ο Δούκας και η Δούκισσα θα διοργανώσουν στις 4 Δεκεμβρίου πάρτι στο Λονδίνο για τις οικογένειες και τα παιδιά των στρατιωτικών που υπηρετούν στην Κύπρο.

Την επόμενη μέρα, στις 5 Δεκεμβρίου, θα μεταβούν στη Λεμεσό της Κύπρου, στη βάση του Ακρωτηρίου ώστε να παραβρεθούν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι των εκεί στρατιωτικών.

Με την επίσκεψή τους στο Ακρωτήρι, ο Δούκας και η Δούκισσα θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα συμπαράστασης στους Βρετανούς στρατιωτικούς που υπηρετούν μακριά από την Αγγλία.

Σύμφωνα με το παλάτι του Kensington το ζεύγος “γνωρίζει και τιμά το γεγονός ότι πολλά μέλη του στρατιωτικού προσωπικού βρίσκονται μακριά από τα σπίτια και θα περάσουν χωριστά από τις οικογένειές τους αυτές τις γιορτές”.