Στηβ Μιλάτος – Άννα Παπαϊωάννου: Νέες φωτογραφίες και video από τον πολιτικό τους γάμο
Ελλάδα

Στηβ Μιλάτος – Άννα Παπαϊωάννου: Νέες φωτογραφίες και video από τον πολιτικό τους γάμο

Στηβ Μιλάτος – Άννα Παπαϊωάννου: Νέες φωτογραφίες και video από τον πολιτικό τους γάμο

Οι πρώτες δηλώσεις του γαμπρού στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Νέες φωτογραφίες και video από τον πολιτικό του γάμο του με την αγαπημένη του Άννα Παπαϊωάννου στο δημαρχείο της Κορίνθου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στηβ Μιλάτος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και τους μάρτυρες, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Φορώντας ένα λευκό νυφικό με ανοιχτή πλάτη, η νύφη έλαμπε από χαρά, όπως φυσικά και ο κομψός γαμπρός που την περίμενε με ανυπομονησία έξω από το δημαρχείο, κρατώντας τη νυφική ανθοδέσμη.

Κατά την έξοδο τους από το δημαρχείο τους περίμενε μια έκπληξη αφού είχαν συγκεντρωθεί μερικοί φίλοι τους για να τους ευχηθούν ρίχνοντάς τους ρύζι.

Ο Στηβ Μιλάτος, μάλιστα ανέβασε και νέες φωτογραφίες και video στο instagram από τον γάμο.

Ενώ, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Κλείσαμε τώρα έναν χρόνο μαζί, από την πρώτη φορά που την είδα στη ζωή μου. Ήταν στις 7 του μηνός, όπως έγινε και ο γάμος μας. Πέρασε ένας χρόνος. Ήμασταν έξω και γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Κοιταχτήκαμε, χορέψαμε και της είπα ότι θέλω να τη γνωρίσω και να τη ξαναδώ».

Ακόμα πρόσθεσε: «Εννοείται πως θα κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Οι δικοί μας άνθρωποι μας είπαν ότι εφόσον το αισθανόμαστε και αγαπιόμαστε, να προχωρήσουμε σε γάμο».

Τέλος, ο Στηβ Μιλάτος ξεκαθάρισε ότι σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν περιμένουν παιδάκι. «Το θέλω πολύ, αλλά ακόμα είναι νωρίς», είπε.

https://streamable.com/owzkvq