Στον Εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας για να καταθέσει νέες υποθέσεις για σεξουαλική βία
Ελλάδα

Στον Εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας για να καταθέσει νέες υποθέσεις για σεξουαλική βία

Στον Εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας για να καταθέσει νέες υποθέσεις για σεξουαλική βία

Τα νεότερα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, προκειμένου να παραδώσει νέους φακέλους με καταγγελίες για σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου.  Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες μέρες, που ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ βρίσκεται στον Εισαγγελέα για να παραδώσει νέες καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

Τρεις υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα για γνωστό ηθοποιό

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μέσα στις υποθέσεις, των οποίων τους φακέλους έχει ήδη καταθέσει ο Πασχάλης Τσαρούχας στον Εισαγγελέα βρίσκονται τρεις κακουργηματικού χαρακτήρα για γνωστό κωμικό ηθοποιό, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν. Η μια υπόθεση είναι βιασμού που έχει παραγραφεί και δυο ακόμη υποθέσεις απόπειρας βιασμού, που δεν έχουν παραγραφεί.

Ακόμη, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η Εισαγγελία να ξεκαθαρίσει και την υπόθεση με τον Δημήτρη Άνθη και να καλέσει τον ηθοποιό που έχει καταγγελθεί από τον σεφ.

Δυο ακόμη υποθέσεις ανηλίκων για Λιγνάδη

Όσον αφορά στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η κα Κουρτέση, η συνήγορος του Βασίλη Κ έχει δυο υποθέσεις ανηλίκων για βιασμό, που δεν έχουν να κάνουν με το θέατρο και θα κατατεθούν τις επόμενες μέρες. Ενώ, όπως ανέφερε και ο Γιάννης Πουλόπουλος, υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις από άλλον δικηγόρο της τελευταίας 5ετίας που δεν έχουν παραγραφεί και πρόκειται να κατατεθούν επίσης μέσα στην εβδομάδα.

Τέλος, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής θα καταθέσει αίτημα ακύρωσης της προφυλάκισης του εντολέα του, αλλά δεν βρίσκει μάρτυρες υπεράσπισης καθώς το περιβάλλον του Λιγνάδη δεν θέλει να αναμειχθεί ακόμη στην υπόθεση.

https://streamable.com/gxdhq2