Συγκινεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Έβαλα τα κλάματα όταν γεννήθηκε ο γιος μου»
Ελλάδα

Συγκινεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Έβαλα τα κλάματα όταν γεννήθηκε ο γιος μου»

Συγκινεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Έβαλα τα κλάματα όταν γεννήθηκε ο γιος μου»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του παιδιού του με τη Χαρά Σαράντη

Τις πρώτες του δηλώσεις ως μπαμπάς έκανε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στην εκπομπή Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου. Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, που απέκτησε με τη σύζυγό του Χαρά Σαράντη, ο Παναγιώτης μίλησε συγκινημένος για το θαύμα που έζησε.

«Έψαχνα να βρω λέξεις για να περιγράψω αυτό το συναίσθημα, αλλά δεν υπάρχουν. Και δεν χρειάζεται να υπάρχουν. Είναι τόσο μοναδικό και δυνατό αυτό που αισθάνομαι. Εννοείται ότι έβαλα τα κλάματα», είπε χαρακτηριστικά ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Και συνέχισε: «Εγώ θα ήμουν έτσι κι αλλιώς κοντά στη Χαρά. Αλλά είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν καθόλου επισκέψεις στο μαιευτήριο».

Μιλώντας για το σε ποιον μοιάζει ο γιος του είπε: «Νομίζω έχει πάρει τα μάτια της Χαράς. Όλοι λένε ότι μοιάζει σε εμένα. Δεν έχει σημασία γιατί θα είναι μια μίξη και των δύο και αλλάζει συνέχεια».

Ακόμη, για την απόφασή του να είναι μέσα στο δωμάτιο τοκετού την ώρα της γέννησης του μωρού του είπε: «Είχα επιλέξει από την αρχή να είμαι μέσα την ώρα της γέννας. Δεν μπορούσα να την αφήσω μόνη σε ένα γεγονός που αφορά και τους δυο. Έτσι κι αλλιώς το παιδί μαζί το αποκτήσαμε. Έμεινα μέσα και θα το ξαναέκανα. Ο μικρός γεννήθηκε 3.550 γραμμάρια. Πήρε όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης».

Και κατέληξε: «Ο γιος μου ήταν το ωραιότερο δώρο ζωής».

https://streamable.com/edpqip