Συγκινημένη η Χριστίνα Μπόμπα από τα μηνύματα στήριξης: «Πήρα ένα μάθημα»
Ελλάδα

Συγκινημένη η Χριστίνα Μπόμπα από τα μηνύματα στήριξης: «Πήρα ένα μάθημα»

Συγκινημένη η Χριστίνα Μπόμπα από τα μηνύματα στήριξης: «Πήρα ένα μάθημα»

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη δέχτηκε «επίθεση» αγάπης μετά την εξομολόγησή της για τον τρόπο που έμεινε έγκυος

Σε μία εκ βαθέων κατάθεση ψυχής προχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», εκεί όπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος και στην απόφαση να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ύστερα από την προβολή της εκπομπής, η Χριστίνα δέχτηκε δεκάδες μηνύματα από γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και ένιωσε την ανάγκη να τις ευχαριστήσει, στέλνοντάς τους την αγάπη και την καρδιά της με μια ανάρτησή στο Instagram.

«Από την Τετάρτη το βράδυ που προβλήθηκε η συνέντευξη στην Ελεονώρα διαβάζω τα μηνύματα σας και δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα μου! Συγκίνηση για την αγάπη σας, δύναμη για την απόφαση μου να μοιραστώ κάτι τόσο προσωπικό, χαρά για όσο κουράγιο ή ελπίδα μπορεί να σας έδωσα, συμπόνια για τις ιστορίες σας!

Ένα μάθημα πήρα μόνο, ότι ό,τι και αν αντιμετωπίζουμε δεν είμαστε μόνοι. Για κάθε πρόβλημα που θα αναφέρεις, χιλιάδες εκεί έξω περνούν κάτι αντίστοιχο. Ξεπερνώντας τα ανόητα ταμπού και μιλώντας για ότι μας προβληματίζει ενωνόμαστε και προχωράμε. Σας αγαπώ πολύ και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να μοιραστώ την όποια ιστορία μου με τόσους δυνατούς ανθρώπους!», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα, η οποία σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της, μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)