Συγκίνησε η Χαρά Βέρρα: «Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες»
Ελλάδα

Συγκίνησε η Χαρά Βέρρα: «Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες»

Συγκίνησε η Χαρά Βέρρα: «Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες»

Η εξομολόγησή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Για την κατάσταση που επικρατεί και στον χώρο του τραγουδιού και του θεάματος, λόγω  κορονοϊού, την επιστροφή του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US και τον γάμο της με τον σύντροφό της Σπύρο μίλησε η Χαρά Βέρρα στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στην εγγονή της, τη Χαρούλα που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

«Έχω να δουλέψω από τον Μάρτιο. Έκανα τη διαδικασία, πήρα τότε το επίδομα, αλλά αυτό ήταν μόνο, 800 ευρώ τον Απρίλιο. Οι οικογένειες που δεν έχουν χρήματα θα λαχταρήσουν και 50 ευρώ», είπε αρχικά η Χαρά Βέρρα και συνέχισε: «Δεν περίμενα να πάει ξανά ο Τρύφωνας Σαμαράς στο J2US, αλλά χαίρομαι που είναι εκεί. Εννοείται ότι μιλάμε. Όταν νόσησε του είπα να του φτιάξω ό,τι φαγητά θέλει να του πάω, αλλά δεν με πήρε τηλέφωνο.

Για τον σύντροφό της ανέφερε: «Ο γάμος μου θα γίνει του χρόνου, να γλιτώσουμε πρώτα από αυτό βάσανο. Τον λατρεύω τον Σπύρο».

Τέλος, μιλώντας για την εγγονή της εξομολογήθηκε: «Η μικρή Χαρούλα είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε. Έχει κλείσει τα δέκα, δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει».