Συγκλονίζει η Γωγώ Μαστροκώστα: «Έμαθα για τον καρκίνο δυο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου»
Ελλάδα

Συγκλονίζει η Γωγώ Μαστροκώστα: «Έμαθα για τον καρκίνο δυο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου»

Συγκλονίζει η Γωγώ Μαστροκώστα: «Έμαθα για τον καρκίνο δυο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου»

Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια υγείας που έζησε, την κόρη της και τον Τραϊανό Δέλλα

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο στο στήθος, τη γνωριμία και το γάμο της με τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και την κόρη της Βικτώρια, μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα στην εκπομπή DOT.

«Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση και χτυπάω το κεφάλι μου τώρα και λέω “γιατί δεν απόλαυσα ποτέ αυτό το πράγμα και δεν το κατανόησα”. Εγώ δεν έβλεπα και δεν καταλάβαινα την προσοχή των άλλων. Είχα μια φίλη 30 κιλά παραπάνω από εμένα και έμπαινε κάπου και έλεγε “εγώ μετράω” και πράγματι σάρωνε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γωγώ Μαστροκώστα.

Και συνέχισε:  «Στην κόρη μου προσπαθώ να περάσω να έχει αυτοπεποίθηση και να αγαπάει τον εαυτό της και να πετά ό,τι δεν της αρέσει και δεν της κάνει καλό».

Για την  παρεξηγημένη εικόνα που είχαν πολλοί για εκείνη, η Γωγώ Μαστροκώστα ανέφερε: «Ήμουν άνθρωπος του σπιτιού. Έβγαινα έξω αναγκαστικά. Βαριόμουν τα μπουζούκια. Θεωρούσα κατάντια να ξημερώνει και να είμαι έξω. Ήθελα πολύ να αλλάξει η ζωή μου. Με είχε κουράσει όλο αυτό. Όταν βρήκα τον άνθρωπό μου, τότε αφέθηκα. Εγώ δεν κυνήγησα κάτι και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και τα το φιλτράρω όλο αυτό. Εισέπραξα μεγάλη κακία από τον κόσμο».

Μιλώντας για τη γνωριμία με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, αποκάλυψε: «Δεν κρίνω κανέναν, αν δεν έχω προσωπική γνώμη και ο Τραϊανός είναι έτσι ακριβώς.  Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ “φοβιστικός”. Δυο μέτρα, μελαχρινός».

Ενώ, αναφέρθηκε και στο γάμο τους: «Είχα μια εγκυμοσύνη που είχα χάσει το μωρό και μένω και πάλι έγκυος. Και όταν φθάνω στους 6 μήνες λέω στον Τραϊανό “Ξέρεις πως θα λένε την κόρη μας; Βικτώρια Μαστροκώστα”. Και αυτό ήταν, μου έκανε πρόταση γάμου».

https://streamable.com/va27x9

Τέλος, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος: «Έμαθα για την ασθένειά μου δύο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου. Είμαι καλά, νιώθω καλά και έχω προσπεράσει τα δύσκολα. Η σχέση μου με τον άντρα μου δεν επηρεάστηκε από την περιπέτεια που πέρασα. Οι σχέσεις που έχουν ουσία είναι αυτές που θα δέσουν περισσότερο και θα δυναμώσουν, κι αυτές που δεν έχουν ουσία θα διαλυθούν».

https://streamable.com/ruj38n