Σύλβια Δεληκούρα: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο είχε ανακοινώσει στον σύντροφό της την εγκυμοσύνη της
Ελλάδα

Σύλβια Δεληκούρα: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο είχε ανακοινώσει στον σύντροφό της την εγκυμοσύνη της

Σύλβια Δεληκούρα: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο είχε ανακοινώσει στον σύντροφό της την εγκυμοσύνη της

Τι λέει και για το ενδεχόμενο ενός γάμου;

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις αλλαγές που έφερε ο γιος της, ο Ορφέας στη ζωή της, αλλά και τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος μίλησε η Σύλβια Δεληκούρα στην εκπομπή Love It.

«Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη δεν ήμασταν πολύ καιρό μαζί. Ήρθε ξαφνικά και ήταν δώρο Θεού. Δεν σκεφτόμουν ως εκείνη τη στιγμή να κάνω οικογένεια. Ήμασταν μαζί επτά μήνες. Μέναμε μαζί και όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης κατάλαβα ότι το παιδί θα έρθει και θα μας κάνει χαρούμενους», είπε αρχικά η Σύλβια Δεληκούρα.

Και συνέχισε: «Όταν είδα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης πέρασε όλη η ζωή μπροστά από τα μάτια μου. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι με πολύ καλές σχέσεις, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θέλω να συμβεί αυτό στο παιδί μου. Την ώρα που έκανα το τεστ ο Δημήτρης πήγε τον σκύλο μας, την Τρούφα βόλτα και βγήκα στο μπαλκόνι και του είπα “είμαι έγκυος“. Εκείνος τα έχασε, ένας γείτονας μου έδωσε συγχαρητήρια και ήρθε και με είδε και χαρήκαμε. Δεν το συζητήσαμε καν».

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου είπε: «Στην αρχή δεν ήθελα να παντρευτώ, παρά την πρόταση γάμου. Τώρα θέλω εγώ κι όχι εκείνος. Αν αποφασίσω να παντρευτώ θέλω να κάνω θρησκευτικό γάμο».

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη δήλωσε: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 27 κιλά και για να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι έπρεπε να έρθει ο Δημήτρης από τη δουλειά. Με φρίκαρε αυτή η κατάσταση. Όταν μου έφεραν το μωρό νόμιζα ότι άγγελοι κατέβηκαν στη γη και τραγουδάνε. Δεν πίστευα ότι αυτό το πλάσμα βγήκε από μέσα μου. Θήλαζα για 11 μήνες και το μωρό ήρθε μαζί στην περιοδεία μου».

Τέλος, για τις αλλαγές στις ισορροπίες της σχέσης της με τον σύντροφό της, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Φυσικά άλλαξα με τον Δημήτρη. Ήθελα να είμαι μόνο με το παιδί και μας πήρε αρκετό χρόνο να το ξεπεράσουμε αυτό το πράγμα».

https://streamable.com/wicr0g