Ο μάνατζερ του Γιώργου Σαμπάνη ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους: «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αντιδικίες, φωνές…»
Ελλάδα

Ο μάνατζερ του Γιώργου Σαμπάνη ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους: «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αντιδικίες, φωνές…»

Ο μάνατζερ του Γιώργου Σαμπάνη ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους: «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αντιδικίες, φωνές…»

Πώς έμαθε τα νέα ο τραγουδιστής;

Έπειτα από αρκετά χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι του Γιώργου Σαμπάνη και του μάνατζερ του, Μάριου Παπαδάτου, χώρισαν οριστικά.

Η ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας έγινε με μια μακροσκελή ανάρτηση του Μάριου Παπαδάτου στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

O γνωστός μάνατζερ δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε ένα κείμενο για τους λόγους της «οριστικής και αμετάκλητης απόφασής του».

«Στη ζωή μου με έμαθαν οι Άγιοι Γονείς μου να είμαι τίμιος και ειλικρινής. Έτσι θα σας μιλήσω κ σήμερα. Από τις 8 Μαρτίου που λόγω του ιού κλείσαμε στο enastron και για 4 μήνες έκανα την αυτοκριτική μου. Κ έφτασε η ώρα να ανακοινώσω δημόσια τις αποφάσεις μου.

Με πολλή λύπη και βαθιά στεναχωρημένος ανακοινώνω το ΤΕΛΟΣ της συνεργασίας μου με τον καλύτερο ΣΥΝΘΕΤΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ της γενιάς του…Τον Γιώργο Σαμπάνη.

Δέκα φανταστικά χρόνια, απίστευτα live, εκπληκτικές συναυλίες, απίστευτες στιγμές, τεράστια τραγούδια… Θέλω να γνωρίζετε όλες κ όλοι σας ότι ο @marios_papadatos και ο @georgesabanis δεν τσακώθηκαν ποτέ. Ποτέ όμως!! Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αντιδικίες , φωνές… αλλά πάντα στο τέλος επικρατούσε η λογική και η αγάπη.

Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος. Και το τέλος το βάζω εγώ σήμερα, για ένα και μόνο λόγο. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει το πότε να “έρχεται” και το πότε να “φεύγει”.
Αδέλφια μου σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Θα μου λείψετε. Θέλω όμως όλοι σας να σεβαστείτε την ΌΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφασή μου.

Υ.Γ.
Επειδή είμαι ψυχολογικά πολύ φορτισμένος θα σας παρακαλούσα να μην με πάρει κανείς τηλέφωνο για αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Ό,τι είχα να πω…το έγραψα. Δεν έχω τίποτα άλλο.
Σας ευχαριστώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του znews.gr, ο γνωστός τραγουδιστής πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα από… το instagram!

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στη ζωή μου με εμάθαν οι Άγιοι Γονείς μου να είμαι τίμιος κ ειλικρινής. Έτσι θα σας μιλήσω κ σήμερα. Από τις 8 Μαρτίου που λόγω του ιού κλεισαμε στο enastron και για 4 μήνες έκανα την αυτοκριτική μου. Κ έφτασε η ώρα να ανακοινώσω δημόσια τις αποφάσεις μου. Με πολύ λύπη κ βαθιά στεναχωρημένος ανακοινώνω το ΤΕΛΟΣ της συνεργασίας μου με τον καλύτερο ΣΥΝΘΕΤΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ της γενιάς του…Τον @georgesabanis Δέκα φανταστικά χρόνια Απιστευτα live Εκπληκτικές συναυλίες Απίστευτες στιγμές Τεράστια τραγούδια Θέλω να γνωρίζετε όλες κ όλοι σας ότι ο @marios_papadatos κ ο @georgesabanis δεν τσακώθηκαν ποτέ. Ποτέ όμως!! Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αντιδικίες , φωνές…αλλά πάντα στο τέλος επικρατούσε η λογική κ η αγάπη. Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος. Κ το τέλος το βάζω εγώ σήμερα, για ένα κ μόνο λόγο. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει το πότε να «έρχεται» κ το πότε να «φεύγει». Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ τη ψυχή μου την Κυρία @eleana_vrachali . Τον Χρήστο Σούμκα. Την @cobaltmusicgr @efi1209 🙌🏿 Ευάγγελος Σαμπάνης🙌🏿 Όπως κ ολους τους επιχειρηματίες κ φίλους που συνεργαστήκαμε σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη, Αμερική, Καναδα και Αυστραλία. Επίσης την τρομερή ομάδα μας: @lambros_lazaris @ganiosdimitris @t____sab @giorgos_rodo @dimitrismetaxas @konstantinos_mak @lamprosleo @artemis.dh @kkon__ @elena_galk @nmarilena @yfakaterina Κ βέβαια όλους τους σπουδαίους μουσικούς της ορχήστρας μας κ τον υπέροχο μαεστρο μας Κώστα Παλάκα. Επισης τον Φωτιστή Βασίλη Πουφτή και τον ηχοληπτη Φώτη Δεμερτζή . Αδέλφια μου σας ευχαριστώ πολύ ολους σας. Θα μου λείψετε. Θέλω ομως ολοι σας να σεβαστείτε την ΌΡΙΣΤΙΚΗ Κ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ αποφαση μου. ΥΓ Επειδή είμαι ψυχολογικά πολύ φορτισμένος θα σας παρακαλούσα να μη με πάρει κανείς τηλ για αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Ότι είχα να πώ…το έγραψα. Δεν έχω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Papadatos (@marios_papadatos) στις