Συνέβη κι αυτό! Η Άννα Μαρία Βέλλη πήγε σε διατροφολόγο
Ελλάδα

Συνέβη κι αυτό! Η Άννα Μαρία Βέλλη πήγε σε διατροφολόγο

Συνέβη κι αυτό! Η Άννα Μαρία Βέλλη πήγε σε διατροφολόγο

Η πείνα την οδήγησε στο άλλο άκρο κατά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο

Περίπου τρείς μήνες έμεινε στο Survivor η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία ήταν ήδη πολύ αδύνατη πριν ταξιδέψει στη Δομινικανή Δημοκρατία και… απόγινε κατά την παραμονή της εκεί.

Η έλλειψη φαγητού, το αίσθημα της πείνας και οι στερήσεις είναι πολύ μεγάλες για τους παίκτες και ένας ένας, αποχωρώντας από εκεί, πέφτουν με τα μούτρα στο φαγητό και όπως αποκάλυψε πρώτη η Ανθή Σαλαγκούδη έχει πάρει ήδη τρία κιλά περισσότερα από αυτά που ήταν πριν μπει στο reality επιβίωσης.

Στον ίδιο ρυθμό φαίνεται ότι κινήθηκε και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία προ ημερών μοιράστηκε με τους followers της την πρησμένη κοιλιά της, ενώ και στην επίσκεψή της στο «Καλό μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά έκανε θέμα τα κιλά της, λέγοντας ότι έχει παχύνει.

Η AmiYiami καταλαβαίνοντας ότι έχει ξεφύγει λίγο από τα όριά της αποφάσισε να επισκεφθεί την αγαπημένη της διατροφολόγο για να αποφύγει να πάρει περισσότερα κιλά.

«Αυτή είναι η αγαπημένη μου διατροφολόγος. Την γνώρισα κάποια χρόνια πριν στην προσπάθειά μου να βάλω κιλά…Στην μετά Survivor εποχή ο στόχος είναι να μην βάλω άλλα», έγραψε χαρακτηριστικά.