Τα εξώφυλλα που δεν είδαμε ποτέ στο DownTown
Ελλάδα

Τα εξώφυλλα που δεν είδαμε ποτέ στο DownTown

Τα εξώφυλλα που δεν είδαμε ποτέ στο DownTown

Το περιοδικό Down Town είναι γνωστό για τα εξώφυλλά του. Πολλές φορές έχουν προκαλέσει συζητήσεις για ποικίλους λόγους. Το ενδιαφέρον αυτή τη φορά είναι ότι δημοσίευσε τα εξώφυλλα από διάσημες Ελληνίδες που δεν βγήκαν ποτέ, καθώς απορρίφθηκαν, το καθένα για διαφορετικούς λόγους και τελικά επιλέχθηκε μία διαφορετική λήψη. Και ιδού ποια είναι αυτά.

Κατερίνα Καινούργιου

Η σκέψη ήταν να γίνει εξώφυλλο η “αποδόμηση” της Κατερίνας, όπως διαβάζουμε αλλά τελικά το σχέδιο ναυάγησε.

Ελένη Μενεγάκη

Η 49χρονη παρουσιάστρια πάντα κάνει εντυπωσιακά και glam εξώφυλλα, αλλά αυτό με την παρουσιάστρια γυρισμένη στο πλάι είχε απορριφθεί αρχικά για να χρησιμοποιηθεί αρκετά αργότερα.

Μαρία Σολωμού

Εντυπωσιακή σε ό,τι και αν κάνει, δίνει πάντα ιδιαίτερα εξώφυλλα. Όπως διαβάζουμε στο Down Town αυτή ήταν η αγαπημένη της λήψη, επειδή όμως δεν συνηθίζεται στα εξώφυλλα να βάζουν το πρόσωπο με κλειστά μάτια, απορρίφθηκε, όσο εντυπωσιακή και αν είναι η φωτογραφία.

Βίκυ Σταυροπούλου

Είναι μια ηθοποιός που της αρέσει να “τσαλακώνει” την εικόνα της, να προβάλει προς τα έξω τον αυτοσαρκασμό της και το χιούμορ της και όπως είναι λογικό η παρακάτω λήψη της ταίριαζε γάντι. Όπως όμως αναφέρεται στο περιοδικό, προτιμήθηκε μία λήψη που να τη δείχνει περισσότερο λαμπερή και λιγότερο αστεία (δείτε ακόμα περισσότερους διάσημους Έλληνες ανατρεπτικά φωτογραφημένους στο Downtown που κυκλοφορεί).