Τα gossip του Σαββατοκύριακου
Ελλάδα

Τα gossip του Σαββατοκύριακου

Τα gossip του Σαββατοκύριακου

Γιατί δεν άνοιξε το «Αθηνών Αρένα» την Παρασκευή; Πολλά ακούστηκαν αλλά η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα είχαν ήδη φανεί από τη γενική πρόβα της Πέμπτης, τόσο στον ήχο όσο και στα φώτα. Οι άνθρωποι που εργάζονταν για να είναι έτοιμη στην ώρα της αυτή η πολυδάπανη παραγωγή έφυγαν μάλιστα στις 7 το πρωί της Παρασκευής και 12 το μεσημέρι ήταν πάλι στις θέσεις τους αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος τους.

Ο Αντώνης Ρέμος πάντως και η Δέσποινα Βανδή όμως αποφάσισαν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους. Το μεσημέρι της Κυριακής εκείνος συνόδευσε τη σύζυγό του και την κόρη τους στην παιδική παράσταση Paw Patrol Live στο Tae Kwo Do του Φαλήρου ενώ εκείνη βρέθηκε στη Χαλκίδα για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Συλλέκτης» με πρωταγωνιστή τον φίλο της Αργύρη Αγγέλου.

Στο Paw Patrol είδαμε και τη Φαίη Σκορδά με τους γιους της ενώ την ίδια ώρα ο πρώην σύζυγός της συνέχιζε τα μπάνια του στη Βουλιαγμένη μετά την τριήμερή του απόδραση στο Ντουμπάι με τον Θέμη Γεωργαντά.

Και ενώ οι πρώην συμπαίκτες του ταξίδεψαν στη Μαγαδασκάρη εκείνος πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έφτασε στη Νέα Υόρκη μαζί με μια στενή του συνεργάτιδα το Σάββατο και θα παραμείνει για δύο εβδομάδες περίπου. To πρωί της Κυριακής μάλιστα φόρεσε τα αθλητικά του και παρακολούθησε τον επίσημο ετήσιο μαραθώνιο της πόλης.

Δεν χώρισε τελικά  ο Μάνος Ιωάννου με τη Χριστιάνα Παπαϊωάννου. Ο ηθοποιός και δικηγόρος που είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί, πέρασαν κάποιες δυσκολίες, όπως τα περισσότερα ζευγάρια, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά μεταξύ τους.  Ο Μάνος πάντως που βγήκε κερδισμένος την επιστροφή του στον Alpha, αφού το «Έλα στη θέση μου» είναι πρώτο σε τηλεθέαση στη ζώνη του, ετοιμάζει και τη θεατρική του επιστροφή στα τέλη του μήνα.