Τάκης Ζαχαράτος: “Μου ζήτησαν να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το τι άκουσαν…”
Ελλάδα

Τάκης Ζαχαράτος: “Μου ζήτησαν να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το τι άκουσαν…”

Τάκης Ζαχαράτος: “Μου ζήτησαν να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το τι άκουσαν…”

Tι είπε για Ελένη Μενεγάκη, Άντζελα Δημητρίου, τη Βίκυ Μοσχολιού αλλά και τον Νίκο Χαρδαλιά;

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στο “Πρωινό” και τη Φαίη Σκορδά ενόψει και της έναρξης των παραστάσεών του στο Άλσος.

Μάλιστα έδωσε μια απολαυστική πρόγευση του τι ετοιμάζει στη συνέντευξη τύπου που έκανε και η εκπομπή πρόβαλε ένα κομμάτι, με τον ίδιο να δηλώνει ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι sex symbol και ότι όλες οι φίλες του είναι “άρρωστες” μαζί του.

https://streamable.com/vs9qb3

“Οι καλλιτέχνες πρέπει να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό” είπε ο καλλιτέχνης για την απόφασή του να κάνει παραστάσεις για να προσφέρει στο κοινό του γέλιο και χαρά.

Ο showman μίλησε και για μεγάλες κυρίες που ενσαρκώνει αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

“Η Άντζελα Δημητρίου είναι ένα μωρό. Έίναι ένας άνθρωπος που δεν τη βοήθησε κανείς, μόνη της έφτασε εδώ που έφτασε, είναι σταρ και δουλευταρού. Έχει κάθε δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει για μένα, την αγαπώ”.

Για την Ελένη Μενεγάκη: “Σκυτάλη από τη Μενεγάκη δεν είναι εύκολο” είπε για τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη θέση της τα οποία όμως δεν θέλησε να κρίνει προτού να τα δει.

“Θα πρέπει να έχει άγνοια κινδύνου μια παρουσιάστρια που θέλει να γίνει Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη είναι πολύ έξυπνη γυναίκα, έχει δικαίωμα μετά από 30 χρόνια να κάνει ό,τι θέλει, να κάτσει σπίτι της, να φυτέψει, να κάνει το μπάνιο της. Εγώ βρίσκω εκπληκτικό ότι είναι πιο όμορφη από ποτέ, πιο λαμπερή από ποτέ, λέει ένα μικρό bye bye, το βρίσκω πολύ αξιοπρεπές. Το να δοθεί ευκαιρία σε νέα πρόσωπα το βρίσκω πολύ ωραίο. Η τηλεόραση έχει πολλά λαμπερά φώτα που μπορεί να σε κάψουν. Θέλει ‘αντηλιακο’ πολύ δυνατό γιατί είναι κάθε μέρα έκθεση, θέλει τρομερή διαχείριση του εαυτού σου”.

Ο ίδιος δεν θέλει να δει τις παραστάσεις του στη μικρή οθόνη γιατί επιθυμεί την απευθείας επαφή με το κοινό. “Δεν μου αρέσει να υπάρχει η δουλειά μου στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει αυτό το γυαλί που μπαίνει ανάμεσά μας. Δεν έχω και τη λύσσα να βγω”.

Ο Τάκης αποκάλυψε πως όταν ήρθε από την Πάτρα και ήταν γνωστός ότι έκανε τη μίμηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη τον κάλεσαν σε ένα γραφείο.

“Μου λένε ότι θέλουμε να κάνεις μια ταινία όπου θα είσαι η Αλίκη. Στην πορεία συνειδητοποιώ ότι ήθελαν να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη -ενώ ήταν εν ζωή- που θα με ντούμπλαρε μια άλλη ηθοποιός. Το τι άκουσαν! Εγώ έγινα κάτασπρος. Το είδωλό μου, τη θεά μου; Ήταν προσβλητικό! Μου έχουν δώσει λευκό χαρτί να συμπληρώσω τα μηδενικά και το πήραν πίσω. Δεν μου αρέσει να με αγοράζει κάποιος. Θέλω να παραχωρώ τον εαυτό μου ελεύθερα”.

https://streamable.com/32psaq

Μια εξίσου απολαυστική συνέντευξη έδωσε ο καλλιτέχνης και στον Άρτ Αντιμιάν, στο “Μεσημέρι” όπου ανέφερε ότι δεν νιώθει είδωλο. “Αυτά που κοροϊδεύω θα νιώθω; Νιώθε ένα τίποτα. Αν είναι να κουβαλάω το καμαρίνι μου στη ζωή αλίμονο!”.

“Όλα τα οφείλω στον κόσμο που έρχεται και με βλέπει. Εγώ δεν είχα ούτε μάνατζερ, ούτε φίλο λαδέμπορα, δεν είχα τέτοια ‘σπρωξίματα'”.