Τάμτα: «Αυτή την εποχή είμαι ερωτευμένη και γεμάτη με αγάπη»
Ελλάδα

Τάμτα: «Αυτή την εποχή είμαι ερωτευμένη και γεμάτη με αγάπη»

Τάμτα: «Αυτή την εποχή είμαι ερωτευμένη και γεμάτη με αγάπη»

Τα δύσκολα χρόνια και τα όνειρα που δεν έσβησαν ποτέ

Η Τάμτα και ο Αντώνης Τσαπατάκης βρέθηκαν στο αποψινό «Σημείο Συνάντησης» μιλώντας για τη ζωή και τις δυσκολίες που συνάντησε ο καθένας στον διάβα τους, τις οποίες όμως δεν άφησαν ποτέ να μπουν εμπόδια στα όνειρά τους.

Από την εποχή που βρισκόταν στη Γεωργία η δημοφιλής ποπ σταρ δεν έπαψε ποτέ να οραματίζεται ένα μέλλον διαφορετικό για εκείνη. Παρά τις δυσκολίες, η φλόγα του πάθους της για το τραγούδι δεν έσβησε ποτέ.

«Ήμουν ένα παιδί που οραματιζόμουν πάντα. Πιστεύω έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξή μου. Στο σπίτι ζούσαμε πολλοί άνθρωποι, ο πεθερός, η πεθερά, το παιδί, ο άνδρας μου. Ήμουν 15 χρονών και ανυπομονούσα να φύγουν από το σπίτι γιατί αν ήμασταν τυχεροί και είχαμε ρεύμα έβαζα το κασετόφωνο και τραγουδούσα με όλο μου το είναι.

https://streamable.com/fr83aa

Μιλώντας για την αγάπη της στη μόδα η τραγουδίστρια εξήγησε πως ήρθε σε επαφή με αυτόν τον κόσμο χάρη στη μητέρα της που έραβε ενώ υπήρξαν εποχές που βιοπορίζονταν καθαρά με αυτόν τον τρόπο.

Η αδυναμία που έχει στη μητέρα της είναι γνωστή. Στα μάτια της είναι πάντα μία αγωνίστρια της ζωής που έκανε τα πάντα για να μην λείψει τίποτα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://streamable.com/ik5nud

Στις σχέσεις της η τραγουδίστρια δήλωσε επιθυμεί να κρατά χαμηλό προφίλ. Αν και καταλαβαίνει πως λόγω του επαγγέλματός της ο κόσμος ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την προσωπική της ζωή η ίδια προτιμά να μην την προβάλλει και να την κρατά προστατευμένη απ΄τα φώτα. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια που διατηρεί δεσμό με τον Πάρι Κασιδόκωστα αυτή η επιθυμία της αποδεικνύεται περίτρανα καθώς ποτέ δεν μιλά για τα αισθηματικά της ενώ εξαιρετικά σπάνιες είναι και οι από κοινού δημόσιες εμφανίσεις τους.

«Ούτε το προβάλλω ούτε το κρύβω από τη στιγμή από τη στιγμή που είμαι σίγουρη για τη σχέση που έχω. Είναι προσωπική μας ζωή καταλαβαίνω το ενδιαφέρον και με κάνει χαρούμενη που ο κόσμος νοιάζεται αλλά θέλω να κρατάω αυτό το κομμάτι για μένα».

«Ο έρωτας έρχεται και φεύγει πολλές φορές στη ζωή μας. Αυτό που μένει είναι η αγάπη. Ποτέ δεν είναι εύκολη μια σχέση ειδικά αν είναι μακροχρόνια. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η αγάπη. Εμένα αυτό μου προκαλεί πολύ περισσότερη ψυχική ισορροπία. Ωραίος ο έρωτας αλλά στην προκείμενη φάση με βρίσκεις και ερωτευμένη και γεμάτη με αγάπη», ανέφερε.

https://streamable.com/n6iu8f