Τάμτα: Περιγράφει πώς γύρισε το νέο της homemade βίντεοκλιπ με τον Πάρη Κασιδόκωστα
Ελλάδα

Τάμτα: Περιγράφει πώς γύρισε το νέο της homemade βίντεοκλιπ με τον Πάρη Κασιδόκωστα

Τάμτα: Περιγράφει πώς γύρισε το νέο της homemade βίντεοκλιπ με τον Πάρη Κασιδόκωστα

"Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τέτοιες ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπό σου"

Η καραντίνα δεν σταμάτησε την Τάμτα από το να δημιουργεί και να πρωτοπορεί.

Έτσι το νέο βίντεοκλιπ του τραγουδιού της “Σ’ αγαπώ” έγινε εξ ολοκλήρου στο σπίτι όπου κατοικεί με τον σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα στη Βουλιαγμένη και μάλιστα τραβήχτηκε με την πολύτιμη βοήθειά, όπως εξηγεί με συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.

“Mε την εμφάνιση της πανδημίας η αρχική μας σκέψη ήταν να βγει χωρίς video clip. Εξάλλου δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Δεδομένου όμως ότι έχουμε πολύ χρόνο λόγω της καραντίνας, σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία να το τολμήσω μόνη μου. Έτσι, ετοιμάστηκα (επέλεξα τα ρούχα και έκανα το μακιγιάζ μόνη μου), πήρα το κινητό μου και με όποια μέσα διέθετα στο σπίτι -αφού επαγγελματικός εξοπλισμός δεν υπήρχε- έκανα το γύρισμα. Σε αυτή την προσπάθεια με βοήθησε πάρα πολύ ο άνθρωπός μου, αφού εξάντλησε κι αυτός τη δημιουργικότητά του και έγινε εκπληκτικός κάμεραμαν χωρίς να έχει αντίστοιχη εμπειρία στο παρελθόν”.

Πώς περιέγραψε αυτή τη συνεργασία στο περιοδικό;

“Δεν πρόκειται για συνεργασία με την τυπική έννοια της λέξης, αλλά για πειραματισμό με ένα κινητό, στο πλαίσιο του οποίου εξαντλήσαμε τη δημιουργικότητά μας. Μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε είναι ωραίο να μοιράζεσαι τέτοιες ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπό σου”.

Τι κάνει όσο βρίσκεται σε καραντίνα;

“Σκέφτομαι πάρα πολύ, μαγειρεύω, μιλάω με τους συνεργάτες μου, ανησυχώ για την έκβαση όλου αυτού του πράγματος σε παγκόσμιο επίπεδο, “τσακώνομαι” με την τεχνολογία αφού προσπαθώ να τη χρησιμοποιώ αλλά το έχω και τόσο και δοξάζω τον Θεό. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω περάσει άλλους δύο εγκλεισμούς λόγω πολέμου στη χώρα μου και μάλιστα σε πάρα πολύ χειρότερες συνθήκες. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα για οποιονδήποτε λόγο να ζήσω αντίστοιχες καταστάσεις ξανά”, λέει.