#InstaCelebs: H Άννα Βίσση πίσω στα θρανία και το μακιγιάζ του Τανιμανίδη
Ελλάδα

#InstaCelebs: H Άννα Βίσση πίσω στα θρανία και το μακιγιάζ του Τανιμανίδη

#InstaCelebs: H Άννα Βίσση πίσω στα θρανία και το μακιγιάζ του Τανιμανίδη

Τι περιμένει η Άννα Βίσση τραγουδώντας «τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ’ αλλάζω με τίποτα»; Ποιο είναι το χόμπι της Halle Berry; Πώς είναι ο παράδεισος του Chris Hemsworth; Οι απαντήσεις σ’ αυτά και ακόμη περισσότερα Instagram posts, είναι συγκεντρωμένα όλα εδώ.

#StefOlgaLFE

Τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Alpha, Τατουάζ, συνεχίζονται στην Κύπρο. Από εκεί, ανέβασε μια φωτογραφία ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την συμπρωταγωνίστριά Κατερίνα Γερονικολού.

https://www.instagram.com/p/Bq795p0g5hT/?utm_source=ig_web_copy_link

#BallonDOr

Τη “Χρυσή Μπάλα” του καλύτερου ποδοσφαιριστή κάτω των 21 πήρε χθες, ο Γάλλος Kylian Mbappe. Μαζί του, όπως πάντα, ο μικρότερος κι αγαπημένος αδερφός του, Ethan. Ο Kylian Mbappe έχει μεγάλη αδυναμία στον, επίσης ποδοσφαιριστή, αδερφό του κι όλο ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/Bq96bA6FWM1/?utm_source=ig_web_copy_link

Το μεγάλο βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» κέρδισε ο Κροάτης Luka Modric μετά από 10 χρόνια «κυριαρχίας» των Cristiano Ronaldo και Leo Messi. Ο Modric είχε μια πολύ καλή χρονιά, τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τη φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροατία, και όλοι λένε πως δικαίως κέρδισε το βραβείο.

https://www.instagram.com/p/Bq8jPSfHY9f/?utm_source=ig_web_copy_link

#TaMathitikaTaXronia

Μπορεί να έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που τραγούδησε για πρώτη φορά η Άννα Βίσση για «τα μαθητικά τα χρόνια που δεν αλλάζει με τίποτα». Ωστόσο, στην πρόσφατη επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη, κατάλαβε ότι δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα, όσο περίμενε να πάρει τον εγγονό της, Νίκο Junior, από το σχολείο.

https://www.instagram.com/p/Bq8r6gRnh2Q/?utm_source=ig_web_copy_link

#WheelsUp

Αν κάτι ξεκουράζει τη Halle Berry, αυτό είναι η φωτογραφία που αποτελεί και το χόμπι της. Μια ματιά να ρίξει κάποιος στο Instagram της, θα καταλάβει ότι δε διαφέρει με αυτό ενός φωτογράφου. Εδώ, μια φωτογραφία από τα σύννεφα.

https://www.instagram.com/p/Bq8xhj2jPgx/?utm_source=ig_web_copy_link

#NaturalBeauty

Λίγο πριν το τελευταίο Judge Cuts του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ο Σάκης Τανιμανίδης φτιάχνει το μακιγιάζ του και μάλιστα «πειραματίζεται» με ένα natural look. Προφανώς και αστειεύεται. Οι φωτογραφίες όμως, θα σε κάνουν να ευθυμήσεις.

https://www.instagram.com/p/Bq70qFZgUwW/?utm_source=ig_web_copy_link

#WorldOfRocks

O Dwayne Johnson a.k.a. The Rock έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα και δίνει καθημερινά συμβουλές γι’ αυτό μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Εδώ, εκτελεί μερικά pull ups, κάνοντας όλους τους «κοινούς θνητούς» να ζηλεύουμε τους τέλειους δελτοειδείς του.

https://www.instagram.com/p/Bq-M_6HhTtV/?utm_source=ig_web_copy_link

Ωστόσο, ο The Rock δεν εμπνέει μόνο εμάς. Ο ηθοποιός Chris Hemsworth έχει φτιάξει τον δικό του προσωπικό παράδεισο στην Ταϊλάνδη, όπου και γυρίζεται η νέα του ταινία. Κι όχι, δεν εννοούμε αιώρες και πισίνες. Αλλά ένα μίνι γυμναστήριο με βάρη.

https://www.instagram.com/p/Bq8qMsjn5Et/?utm_source=ig_web_copy_link