Τάσος Μπερδέσης: Όταν φωτογραφιζόταν με τη Διονυσία Κουκίου στο ΟΚ! το 2016 και μιλούσαν για τη σχέση τους
Ελλάδα

Τάσος Μπερδέσης: Όταν φωτογραφιζόταν με τη Διονυσία Κουκίου στο ΟΚ! το 2016 και μιλούσαν για τη σχέση τους

Τάσος Μπερδέσης: Όταν φωτογραφιζόταν με τη Διονυσία Κουκίου στο ΟΚ! το 2016 και μιλούσαν για τη σχέση τους

Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος του πυγμάχου - Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του ζευγαριού

«Η Διονυσία είναι φίλη, σχέση, οικογένεια. Δεν πρέπει να χάσω αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου» δήλωνε ο Τάσος Μπερδέσης το 2016 στο περιοδικό ΟΚ! όπου φωτογραφιζόταν με την τότε σύντροφό του, Διονυσία Κουκίου.

Τίποτα δεν προμήνυε βέβαια 5 χρόνια πριν το τέλος που θα είχε ο γνωστός πυγμάχος που δολοφονήθηκε στη Βάρη στη μέση του δρόμου.

Τότε, στην κοινή του συνέντευξη με τη Σταρ Ελλάς 2008 οι δυο τους μιλούσαν για τη σχέση τους, την πολύχρονη γνωριμία τους και τα σχέδια γάμου που έκαναν.

«Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Η Διονυσία ήταν 17 χρόνων και εγώ 22 όταν την πρωτοείδα στην Πάτρα. Ήταν Πάσχα, στον Επιτάφιο. Αλλά ζευγάρι γίναμε έπειτα από έναν χρόνο. Μέσω ενός κοινού μας γνωστού της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, το οποίο συνέβη έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες. Εκείνος με είχε προειδοποιήσει ότι η Διονυσία είναι δύσκολος άνθρωπος για να μιλήσει σε κάποιον. Ήταν μικρή και τσαούσα. Θυμάμαι, του είχα πει «χαίρομαι, γιατί μαθαίνουμε από τα δύσκολα». Η Διονυσία θέλει έναν ειδικό τρόπο στην προσέγγιση, αλλά πλέον την ξέρω απέξω και ανακατωτά» έλεγε τότε για τη γνωριμία τους που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

«Χωρίσαμε αρκετές φορές. Ασυμφωνία χαρακτήρων ο βασικός λόγος. Όταν πήγα για Σταρ Ελλάς, ήμασταν χωρισμένοι. Αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να βλεπόμαστε. Τα ξαναφτιάξαμε το 2013. Και μαζί να μην είμαστε, ο Τάσος θα υπάρχει πάντα στη ζωή μου. Τον νιώθω οικογένειά μου πια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαστε 11 χρόνια μαζί, με διαλείμματα» είχε πει η Διονυσία.

«Είμαστε εκρηκτικοί χαρακτήρες, γκρεμίζουμε ένα σπίτι ολόκληρο. (Γελάει.) Αλλά έπειτα από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, έχουμε βρει τα κουμπιά μας» είχε πει ο Τάσος.

«Ο Τάσος είναι ευγενικός, δυναμικός και ο μόνος άνθρωπος που με ανέχεται όπως είμαι» έλεγε η Διονυσία. «Μου  έχει χαρίσει δαχτυλίδι, αλλά περισσότερο ήταν για τα πολλά χρόνια που είμαστε μαζί. Με είχε ρωτήσει σε ανύποπτη στιγμή αν θέλω να παντρευτούμε, είχα απαντήσει θετικά, αλλά ποτέ δεν ορίσαμε ημερομηνία γάμου. Δεν το κάναμε ποτέ πιο επίσημο».

«Έτσι κι αλλιώς, με τη Διονυσία είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι. Κάποια στιγμή θα έρθει και ο γάμος, πιστεύω» είχε πει ο πυγμάχος.

Μόνο που τελικά το ζευγάρι χώρισε και το μοντέλο πλέον έχει άλλη σχέση με την οποία φέρεται να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του ζευγαριού εδώ