Τάσος Ιορδανίδης: «Μου έλεγαν “έχεις τελειώσει, δεν μπορείς να επανέλθεις…”»
Ελλάδα

Τάσος Ιορδανίδης: «Μου έλεγαν “έχεις τελειώσει, δεν μπορείς να επανέλθεις…”»

Τάσος Ιορδανίδης: «Μου έλεγαν “έχεις τελειώσει, δεν μπορείς να επανέλθεις…”»

Ο ηθοποιός και η εμπειρία του στο ανατρεπτικό Night Out

Μία βόλτα με το Night Out Bus έκανε ο Τάσος Ιορδανίδης που βρέθηκε στην πιο ανατρεπτική late night εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε σε όλες τις απρόβλεπτες ερωτήσεις του οικοδεσπότη του προτού ξεκινήσει για τα challenges που του ετοίμασαν.

Η πιο όμορφη παιδική ανάμνηση που έχει είναι το παγωτό. Πρώτη φορά ερωτεύτηκε στα 15 και παραδέχτηκε πως έχει πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα. Σαν πατέρας αυτοχαρακτηρίζεται ως «αρκούδος». Η Θάλεια Ματίκα είναι πολύ γκρινιάρα αλλά και ο πιο ακέραιος άνθρωπος που έχει γνωρίσει. Κινητό έχει ψάξει και δεν δίστασε να το αποκαλύψει!

Στην πρώτη δοκιμασία ο ηθοποιός επιβιβάστηκε σε jet ski για να οργώσει τα κύματα ενώ στη δεύτερη μπήκε σε σχολή χορού για να μάθει να χορεύει σάλσα.

Στο εστιατόριο ο Τάσος Ιορδανίδης άνοιξε την καρδιά του σε μία απολαυστική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στη Θάλεια Ματίκα, στη «Γη της ελιάς» αλλά και στον λόγο που αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά του.

«Δεν περίμενα ότι θα το πω ότι περνάμε πραγματικά ωραία. Είναι ωραία συγκυρία η “Γη της Ελιάς”. Περνάω υπέροχα» ανέφερε ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του Mega.

Λόγω των γυρισμάτων στην Κύπρο μένει αρκετό καιρό από την οικογένειά του. «Μου λείπουν τα παιδιά και η Θάλεια πάρα πολύ. Αλλά η δουλειά είναι δουλειά, συμβάλλω στο σπίτι και αυτό που το κάνει ευκολότερο είναι ότι μου αρέσει αυτό που κάνω» εξομολογήθηκε.

«Έχουμε περάσει τεράστιες φουρτούνες με τη Θάλεια. Δεν αισθανόμαστε ότι ανήκουμε σε έναν χώρο, ανήκουμε θέλοντας και μη. Δεν υπάρχει μυστικό στον γάμο μας. Μας έχει κάτσει. Είμαστε δύο άνθρωποι που συγχρωτίστηκαν ωραία».

«Όποιος έχει βιώσει το συναίσθημα να γίνεις γονιός αλλάζει άρδην. Μ΄άρεσε η ιδέα της οικογένειας και νιώθω ασφαλής μέσα σε αυτόν» συνέχισε μιλώντας για την πατρότητα.

Όσο για το πώς αποφάσισε να χάσει ορισμένα περιττά κιλά δήλωσε:

«Ανήκω στη γενιά που, όταν έγινα 5 και άρχισα να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα, ήταν το 1987 που πήρε η Ελλάδα το πρώτο Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ. Όταν ενηλικιώθηκα, η Ελλάδα πήρε το Euro. Μεγαλώσαμε με όλους τους μύθους του “αδύνατου”. Μ΄αρέσει το “αδύνατο”, το μότο ότι το αδύνατο μπορεί να γίνει. Μου έλεγαν ότι έχεις τελειώσει, ότι δεν μπορείς να επανέλθεις και είπα ότι “εγώ θα χάσω 30 κιλά”».