Τάσος Ξιαρχό: Όσα είπε για την κόντρα του με τον SNIK
Ελλάδα

Τάσος Ξιαρχό: Όσα είπε για την κόντρα του με τον SNIK

Τάσος Ξιαρχό: Όσα είπε για την κόντρα του με τον SNIK

Τι είπε για τα δύσκολα πρώτα χρόνια του στον χορό;

Τον Τάσο Ξιαρχό φιλοξένησε η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα στην εκπομπή της.

Ο γνωστός χορογράφος που εντυπωσιάζει κάθε Σάββατο μαζί με την Κόνυ Μεταξά κριτική επιτροπή και κοινό στο Just The 2 Of Us κάθισε στον καναπέ του “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην αρχή της σταδιοδρομίας του αλλά και τα σχόλια περί έπαρσης που του έχουν προσάψει.

“Εγώ πέρασα στην αρχή της καριέρας μου πολύ δύσκολα γιατί είμαι μινιόν, αδύνατος και κοντούλης, δεν με έπαιρναν στις δουλειές. Επειδή πέρασα δύσκολες στιγμές σε αυτό το κομμάτι αποφάσισα να μην αφήνω χώρο σε άλλους να μιλάνε έτσι και να χάνω χρόνο και να εξηγήσω τα καλά. Οπότε γι΄αυτό πλέον λέω αυτό που πρέπει.  Όταν μιλάς ανοιχτά στη μπορεί ο άλλος να το μεταφράσει ως έπαρση. Δεν τα λέω έτσι, επειδή μια μέρα έτσι ξύπνησα. Δουλεύω από τα 17 μου και είμαι 28, δηλαδή 11 χρόνια αυτό το πράγμα, είναι η ζωή μου. Μιλάω πολύ αυστηρά σε αυτό”, δήλωσε.

https://streamable.com/4gy6th

Όσον αφορά στην κόντρα του με τον SNIK, πήρε την ευκαιρία να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ τους.

“Εμένα χτυπάει το κινητό μου πάντα και μου λένε θέλουμε μία χορογραφία που θα γίνει viral. Έτσι έγινε και με την Τάμτα και το Senorita. Ήρθαν τρεις μέρες πριν από τα βραβεία, ήμουν σε άγχος τι θα κάνουμε, ήμουν πολύ κουρασμένος, ξαπλωμένος στο κρεβάτι και λέω “δεν θα σηκωθούμε θα κάνουμε μία καθιστή χορογραφία γιατί δεν μπορώ να περπατάω. Έγινε χαμός στο Instagram, λένε πάμε για κλιπ και θα βασιστούμε στη χορογραφία. Λέω ΟΚ, φτιάχνω τη χορογραφία και βλέπω ένα αποτέλεσμα που έκοψαν τα μισά και παίζουν γενικά όπως τα κλασικά βίντεο κλιπ. Λίγο ποπό, λίγο στήθος, λίγο μαλλί και λέω ‘όχι, πάλι’. Μου στέλνει η εταιρεία μήνυμα να το προωθήσω και λέω γιατί να προωθήσω κάτι που δεν προωθεί τη δουλειά μου. Ή πληρώστε με για να το κάνω ή να ήταν κάτι που να χαίρομαι να κάνω”.

“Κι εκεί ήταν που έμαθα ότι ο SNIK με έβρισε λίγο στην εταιρεία και λέει ‘ποιος νομίζει ότι είναι αυτός’ γιατί ανέβασα για τον σκηνοθέτη ότι οι σκηνοθέτες στην Ελλάδα έχουν μάθει να μην δείχνουν τον χορό αλλά άλλα πράγματα, όπως σωματικά μέλη, και έκραξα άσχημα τον σκηνοθέτη”.

https://streamable.com/wicwdz