Τατιάνα Στεφανίδου: Μπήκε στο κλαμπ των εμβολιασμένων
Ελλάδα

Τατιάνα Στεφανίδου: Μπήκε στο κλαμπ των εμβολιασμένων

Τατιάνα Στεφανίδου: Μπήκε στο κλαμπ των εμβολιασμένων

Ποιο εμβόλιο έκανε;

Στο κλαμπ των εμβολιασμένων μπήκε και η Τατιάνα Στεφανίδου όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με δύο στιγμιότυπα από το εμβολιαστικό κέντρο που επισκέφθηκε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας οδεύοντας προς την επιστροφή της χαμένης ξεγνοιασιάς που τόσο βάναυσα έκλεψε από όλους η πανδημία.

Όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή της ήταν από τους πρώτους που έκλεισαν ραντεβού γα το εμβόλιο μόλις άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλικιακή της ομάδα. Όσο για το ποιο εμβόλιο έκανε, σύμφωνα με το t-life ήταν της Moderna.

«Το πρώτο βήμα προς τη δική μου Ελευθερία! «Εμβολιάστηκα στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι. Εννιά το βράδυ και οι άνθρωποι του στρατού ξηράς, της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού ήταν εκεί ακούραστοι, με το χαμόγελο στα χείλη και γεμάτοι ευγένεια.

Πραγματοποιούν χιλιάδες εμβολιασμούς καθημερινά, με οργάνωση που ζήλεψαν ακόμη και οι Γερμανοί. Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε περήφανοι για σας! Περήφανοι για την Ελλάδα μας! Η αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας κυρία Ελένη Πολυμενίδου είχε το πιο… ελαφρύ χέρι. Δεν κατάλαβα τίποτα» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.