Τατιάνα Στεφανίδου: Με καλοκαιρινή διάθεση στα όμορφα Επτάνησα
Ελλάδα

Τατιάνα Στεφανίδου: Με καλοκαιρινή διάθεση στα όμορφα Επτάνησα

Τατιάνα Στεφανίδου: Με καλοκαιρινή διάθεση στα όμορφα Επτάνησα

Η πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φετινή, τηλεοπτική χρονιά για την Τατιάνα Στεφανίδου αφού το κοινό τής έδειξε για ακόμη μία χρονιά την αγάπη και την εμπιστοσύνη του μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης που της χάρισε.

Μετά το φινάλε της εκπομπής της, έφτασε με το καλό η ώρα για να απολαύσει και η ίδια τις διακοπές της πριν επανέλθει δριμύτερη τη νέα χρονιά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το κανάλι του Φαλήρου, χωρίς ωστόσο, να γίνει γνωστό σε ποια τηλεοπτική στέγη θα μετακομίσει από τη νέα σεζόν, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Προς το παρόν, η λαμπερή παρουσιάστρια βρίσκεται στα Επτάνησα και συγκεκριμένα στη νησίδα Καστό όπως μας πληροφόρησε μέσα από φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media.

Με φουλ ανεβασμένη διάθεση και ανάλογο καλοκαιρινό ντύσιμο, η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε στον φακό ενώ καθόταν σε γραφικό ταβερνάκι του νησιού.

“Καλησπέρα από τον γραφικό Καστό, τη μικρότερη κατοικήσιμη νησίδα των Επτανήσων”, έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλησπέρα από τον γραφικό Καστό, τη μικρότερη κατοικήσιμη νησίδα των Επτανήσων! #summeringreece🇬🇷 #islandvibes #summertime 🌊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις