Τέτα Καμπουρέλη: «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου»
Ελλάδα

Τέτα Καμπουρέλη: «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου»

Τέτα Καμπουρέλη: «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου»

Όσα είπε στο Live News σοκαρισμένη

Η γνωστή αισθητικός, Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε σε μια δίνη γεγονότων μετά τη σύλληψη του συζύγου της ως φερόμενου δράστη του ριφιφί θυρίδων σε τράπεζα.

Η κυρία Καμπουρέλη μίλησε στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου για το θέμα.

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει τη στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αλήθεια είναι. Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θα πηγαίνω στη δουλειά μου, γιατί πρέπει να σωθώ με κάποιον τρόπο. Να επιβιώσουμε δηλαδή. Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε. Και προ πάντων τα παιδιά μου».

Η κυρία Καμπουρέλη μίλησε και για την έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι και στην επιχείρησή της.

«Τα έχουν ξεσηκώσει όλα. Έχουν βγάλει τα air condition, έχουν “γδύσει” όλο το σπίτι, καθώς και το μαγαζί ψάξανε, μέσα στον κόσμο. Δεν έχουν βρεθεί τίποτα στοιχεία πέρα από κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και δύο σουγιαδάκια, τρία, που έχουμε πάρει από νησιά και το Μοναστηράκι με ένα ευρώ.

Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Αυτά δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί» είπε.

Στο ερώτημα αν ζητήθηκε από τον σύζυγό της να δώσει DNA είπε: «Φυσικά, δέχτηκε, ναι. Φυσικά και έδωσε. Μα είναι αθώος ο άνθρωπός μου και πραγματικά στηρίζουμε όλη η οικογένεια και ευτυχώς μας στηρίζουν και οι φίλοι και οι πελάτισσές μου. Ευτυχώς. Χρειάζομαι την στήριξη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι μου, είναι χάλια. Ήρθαν να ψάξουν πρώτα στο μαγαζί, με εισαγγελέα. Με κόσμο φυσικά και δεν μου λέγανε γιατί. Μετά ήρθαν στο σπίτι και μετά πήγα στη ΓΑΔΑ και έμαθα».

«Μίλησα μαζί του, προσπαθεί κι αυτός. Με τους δικηγόρους είναι συνέχεια. Τον έχω δει μια φορά μόνο. Δεν με αφήνουν. Θα δείτε, θα αθωωθεί. Το πιστεύω πάρα πολύ. Θα περιμένουμε και την αυριανή μέρα και θα αποφασίσουν οι δικηγόροι πλέον» είπε απαντώντας στην ερώτηση αν έχει δει τον σύζυγό της.

Για την πληροφορία ότι μία από τις γυναίκες που έπεσαν θύματα ληστείας ήταν πελάτισσά της είπε: «Δεν ισχύει. Μου είπε η Αστυνομία ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

https://streamable.com/81euyn