Θάνος Καλλίρης: “Δεν ξαναπαντρεύτηκα γιατί είμαι ρεμάλι…”
Ελλάδα

Θάνος Καλλίρης: “Δεν ξαναπαντρεύτηκα γιατί είμαι ρεμάλι…”

Θάνος Καλλίρης: “Δεν ξαναπαντρεύτηκα γιατί είμαι ρεμάλι…”

Πώς περιγράφει τη σχέση του με την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του;

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα ο Θάνος Καλλίρης.

Πριν αρχίσουν την ενδιαφέρουσα συνομιλία τους, ο τραγουδιστής εξέφρασε ένα μικρό παράπονο προς τις απανταχού εκπομπές και τα σύντομα ρεπορτάζ στα όποια τον καλούν να μιλήσει, χωρίς να του δίνεται ο απαραίτητος για να εκφραστεί πάνω σε αυτά που επιθυμεί.

΄”Έχω βαρεθεί να κάνω ρεπορταζάκια μικρά από όλα τα κανάλια και όλες τις εκπομπές που κάνουν ένα 3-4λεπτο που πάει ο ο Καλλίρης και λέει κάτι. Δυστυχώς, εκεί δεν μπορείς να αποτυπώσεις ποιος είσαι και τι θες να πεις, γιατί γίνεται ένα μοντάζ ανάλογα με τα ‘θέλω’ της εκπομπής”.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών του και πώς εκείνος χειρίστηκε τις καταστάσεις που ακολούθησαν.

“Ήμουν πολύ μικρός. Δεν το κατάλαβα καν. Είχαν έναν εξαιρετικό χωρισμό διότι δεν βγήκε ποτέ αυτό μπροστά μου”, είπε.

Έχοντας πάρει διαζύγιο με την επί 15 χρόνια σύζυγό του, πέρασε και ο ίδιος από τη διαδικασία αυτή και συμβουλεύει να χωρίζουν τα ζευγάρια τη στιγμή που πρέπει και όχι να διαιωνίζονται καταστάσεις.

Νιώθει χορτάτος από τη ζωή του, η οποία του χάρισε αρκετούς έρωτες, ωστόσο, δεν ξαναβρέθηκε κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς να το αποκλείει βέβαια και στο μέλλον.

“Δεν ξαναπαντρεύτηκα, γιατί είμαι ρεμάλι”, είπε αστειευόμενος.

“Δεν νομίζω πως είμαι ανοιχτός, χωρίς όμως να το αποκλείω και στο μέλλον”, πρόσθεσε.

Με την τωρινή του σύντροφο τους χωρίζουν 20 χρόνια, αλλά δεν είναι κάτι που τον προβληματίζει, διότι περνάνε πολύ καλά μαζί, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη σχέση τους “καταπληκτική”.

“Νομίζω πως μερικές φορές είμαι πιο μικρός από εκείνη. Αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό”.

“Είχα σχέση και με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας”, είπε αναφερόμενος σε παλιά του σχέση με μια κοπέλα 22 χρονών, την εποχή που πρωτοχώρισε.

https://streamable.com/dxe5p