Θεοδώρα Βουτσά: “Σε σκεφτόμαστε τώρα μπαμπά, οι κόρες σου και οι γυναίκες σου. Φαίνεται σαν να έκλεισε η μεγαλύτερη πόρτα”
Ελλάδα

Θεοδώρα Βουτσά: “Σε σκεφτόμαστε τώρα μπαμπά, οι κόρες σου και οι γυναίκες σου. Φαίνεται σαν να έκλεισε η μεγαλύτερη πόρτα”

Θεοδώρα Βουτσά: “Σε σκεφτόμαστε τώρα μπαμπά, οι κόρες σου και οι γυναίκες σου. Φαίνεται σαν να έκλεισε η μεγαλύτερη πόρτα”

Η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού αποχαιρετά τον πατέρα της στα social media

Εκ μέρους όλων των γυναικών που καθόρισαν τη ζωή του Κώστα Βουτσά, η κόρη του Θεοδώρα έγραψε ένα πολύ ιδιαίτερο κείμενο που ανάρτησε στο Facebook.

Σε αυτό, όπως θα διαβάσετε, μοιράστηκε σκέψεις για το πώς ο ηθοποιός καθοδηγούσε τα παιδιά του αλλά και τη μεγαλύτερη “κληρονομιά” που τους άφησε.

Το κείμενο “υπογράφουν” και οι τρεις κόρες του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, Θεοδώρα και Νικολέττα αλλά και οι δύο -εν ζωή- σύζυγοί του, η πρώην, Θεανώ και η νυν, Αλίκη.

Το πλήρες κείμενο:

“Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Στο σπίτι όμως δε μας άφησε ποτέ να καταλάβουμε τη δύναμή του. Δε μας έλεγε τι να κάνουμε και δε μας έδινε συμβουλές. Είναι… ήταν πολύ διακριτικός μαζί μας.
Σε περιστάσεις που χρειαζόμασταν την καθοδήγησή του συζητούσε μαζί μας και μας έλεγε τις σκέψεις του πάνω στο θέμα.
Συζητούσε πολύ μαζί μας.
Καθόμουν απέναντι του στο γραφείο του, η τηλεόραση πάντα να παίζει από πίσω- να υπάρχει πάντα κίνηση, ζωή στο σπίτι.
Οι καλύτερες συζητήσεις γινόντουσαν στο καμαρίνι. Πήγαινα μαζί του από μικρή. Πήγαινε δυο-τρεις ώρες πριν την παράσταση. Ετοιμαζόταν και μου έδινε τις πιο σημαντικές «πληροφορίες» τόσο απλά, τόσο αβίαστα- όπως όταν έπαιζε στη σκηνή- τόσο φυσικά….
Πίστευε στην κρίση μας και στον τρόπο που μας μεγάλωσε και μας άφηνε να χρησιμοποιήσουμε εμείς όπως πιστεύαμε καλύτερα την πληροφορία που μας έδωσε. Μερικές φορές τον ακούγαμε… άλλες όχι.
Η πείρα δε μεταδίδεται και δεν αγοράζεται. Οι σκέψεις όμως που προέρχονται από την πείρα μπορούν να εμπνεύσουν και να ανοίξουν παράθυρα όταν οι πόρτες έχουν κλείσει.
Σε σκεφτόμαστε τώρα μπαμπά, οι κόρες σου και οι γυναίκες σου. Φαίνεται σαν να έκλεισε η μεγαλύτερη πόρτα.
Ξέρουμε όμως ότι δεν θα είναι για πάντα.
Έχεις αφήσει πολύ φως πίσω σου, αρκετό να μας συντροφεύει όλες μας μια ζωή.
Η μεγαλύτερη κληρονομιά που μας άφησες είναι που μας έδειξες πώς να αγαπάμε τη ζωή, να περπατάμε μπροστά, να στεκόμαστε στην κουίντα- στο σκοτάδι, να παίρνουμε μια βαθιά ανάσα, να βρίσκουμε τη δύναμη μέσα μας και να πατάμε με δύναμη στην σκηνή, στο φως, μπροστά στον κόσμο… και να χαμογελάμε!
Σ´αγαπάμε πάντα! Πολύ! Βαθειά!
Θεοδώρα
Νικκο
Σάντρα
Αλίκη
Θεανώ”

https://www.facebook.com/theodora.voutsa/posts/10158021863627378

Μάλιστα, η Νικολέττα, η κόρη του ηθοποιού που ζει μόνιμα στο εξωτερικό ανάρτησε ακόμη μία όμορφη φωτογραφία με το παιδί της και τον πατέρα της ενώ λίγο μετά το κείμενό της, η Θεοδώρα ανέβασε και μια από τις φωτογραφίσεις που έκανε με τον πατέρα της και την αδελφή της, Σάντρα.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2766636360094538&set=a.318007261624139&type=3

https://www.facebook.com/theodora.voutsa/posts/10158021919442378