Θεοφανία Παπαθωμά: «Στον Γρηγόρη βρήκα το άλλο μου μισό, την αρσενική μου φύση…»
Ελλάδα

Θεοφανία Παπαθωμά: «Στον Γρηγόρη βρήκα το άλλο μου μισό, την αρσενική μου φύση…»

Θεοφανία Παπαθωμά: «Στον Γρηγόρη βρήκα το άλλο μου μισό, την αρσενική μου φύση…»

Δείτε τις δηλώσεις της στο περιοδικό ΟΚ!

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Θεοφανία Παπαθωμά στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί μιλώντας για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Πετράκο, τις κόρες της και φυσικά τις “Άγριες Μέλισσες”.

“Έχω ζήσει πολλά χρόνια μόνη μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει η μοναξιά. Μου αρέσει η οικογένεια και πραγματικά μία επιτυχημένη οικογένεια μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά, ασφάλεια και ορμή για να δημιουργήσω. Είναι ωραίο να έχεις βρει το άλλο σου μισό, έναν άνθρωπο που σε συμπληρώνει, την αρσενική σου φύση και έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να μοιράζεσαι τη ζωή σου όμορφα χωρίς προβλήματα”.

Όπως εξομολογείται, οι κόρες της ακολούθησαν τα δικά της χνάρια στο δυναμικό και εκρηκτικό της ταμπεραμέντο αν κρίνουμε από τους πολύ ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς που τους αποδίδει.

“Οι κόρες μου είναι κομάντος, τρομοκράτισσες, πού αλλού να μοιάζουν; Σε εμένα. Ο Γρηγόρης ασχολείται πάρα πολύ με τις κόρες του, τις αγαπάει πολύ, περνάει πάρα πού χρόνο μαζί τους. Είναι γλυκός και παιχνιδιάρης. Αν δεν είχα τα παιδιά θα γύριζα σαν την άδικη κατάρα. Όσα σίριαλ και δουλειές να έκανα τίποτα δεν θα μπορούσε να αναπληρώσει το κενό”, τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός που απολαμβάνουμε φέτος στον ρόλο της “Βιολέττας” στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Γιατί, όμως, τα βρήκε “σκούρα” ο Γρηγόρης Πετράκος εξαιτίας των “Άγριων Μελισσών”;

“Ο Γρηγόρης έχει βρει τον μπελά του με αυτή τη σειρά γιατί όπου σταθεί και όπου βρεθεί του ζητάνε spoilers, σχόλια, κτλ”, εξήγησε.

https://streamable.com/c997vg