Θετική στον κορονοϊό η Κέισι Μίζιου – «Κόλλησα όσο ήμουν στην Αθήνα»
Ελλάδα

Θετική στον κορονοϊό η Κέισι Μίζιου – «Κόλλησα όσο ήμουν στην Αθήνα»

Θετική στον κορονοϊό η Κέισι Μίζιου – «Κόλλησα όσο ήμουν στην Αθήνα»

Τι αποκάλυψε για τα συμπτώματα του ιού στην εκπομπή Pop Up

Στη Θεσσαλονίκη και σε καραντίνα στο σπίτι της βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κέισι Μίζιου, η οποία διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό. Το γνωστό μοντέλο που είχε συμμετάσχει στο GNTM 2 νόσησε από τον ιό, όσο βρισκόταν στην Αθήνα και επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη έκανε το τεστ και βγήκε θετικό. Μιλώντας στην εκπομπή Pop Up και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κέισι μίλησε για τα συμπτώματα που είχε και την κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι καλύτερα. Είμαι στη Θεσσαλονίκη σε καραντίνα όπως όλοι. Αλλά, δυστυχώς, εγώ κόλλησα κορονοϊό, όσο ήμουν στην Αθήνα. Τα συμπτώματα μου βγήκαν εδώ. Πήγα έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Έχουν περάσει 8 ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Μιλώντας για τα συμπτώματα που είχε, είπε: «Πονούσαν τα κόκαλά μου σε υπερβολικό βαθμό. Πονούσε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να σηκώσω το βλέμμα μου. Δεν είχα πυρετό, αλλά είχα αυτό το μπούκωμα».

Η Κέισι Μίζιου, όμως, σχολίασε στην  εκπομπή και όλα όσα γίνονται στο GNTM, αναφέροντας για τη χθεσινή δοκιμασία: «Θέλει εμπειρία για να βγάλεις αυτόν τον αυθορμητισμό στο φακό». Τέλος, ανέφερε πως από τους παίκτες, ξεχωρίζει τον Αιμιλιάνο.