Θετικός στον κορονοϊό ο μπασκετμπολίστας Κώστας Παπανικολάου
Ελλάδα

Θετικός στον κορονοϊό ο μπασκετμπολίστας Κώστας Παπανικολάου

Θετικός στον κορονοϊό ο μπασκετμπολίστας Κώστας Παπανικολάου

Ασυμπτωματικός ο παίκτης του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε θετικός στο τεστ για κορονοϊό και όπως φαίνεται θα αργήσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με το αποτέλεσμα του τεστ και τον φόργουορντ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊο και βρέθηκε θετικός.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας. Καλή ανάρρωση Κώστα!».

View this post on Instagram

Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊο και βρέθηκε θετικός. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας. Καλή ανάρρωση Κώστα! ————————— In consideration of the pre season preparation beginning, Kostas Papanikolaou was tested for COVID-19 and was found positive to the virus. Olympiacos BC forward, who has no symptoms, is following the healing processes at home under isolation and his condition is constantly monitored by our medical team. Get well soon, Kostas!

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) on