Θοδωρής Μαραντίνης «Πιάνω τον εαυτό μου να φοβάμαι να συνυπάρχω σε έναν χώρο με μία γυναίκα ακόμα και επαγγελματικά»
Ελλάδα

Θοδωρής Μαραντίνης «Πιάνω τον εαυτό μου να φοβάμαι να συνυπάρχω σε έναν χώρο με μία γυναίκα ακόμα και επαγγελματικά»

Θοδωρής Μαραντίνης «Πιάνω τον εαυτό μου να φοβάμαι να συνυπάρχω σε έναν χώρο με μία γυναίκα ακόμα και επαγγελματικά»

«Κάνω ψυχανάλυση εδώ και πολύ καιρό και με έχει βοηθήσει πολύ. Με τη Σίσσυ πηγαίνουμε και σε ειδικό για τα παιδιά»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το χωρισμό τους, την υγεία του αλλά και τη σχέση του με τους παπαράτσι.

Για τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Πριν 2 χρόνια όλα μου ήρθανε ανάποδα, από το διαζύγιο μέχρι, από θέματα κάτι προσωπικά υγείας, επαγγελματικά με το covid, κάπως όλα αυτά ήρθαν όλα μαζί και πέρασα μια φάση δύσκολη.

Αυτά τα δύο χρόνια δεν έδωσα συνέντευξη γιατί δεν είχα κάτι να πω. Γνωρίζοντας πως αν βγω να κάνω συνέντευξη θα έπρεπε να μιλήσω επί προσωπικού σε ένα θέμα που θεωρώ ότι δεν πρέπει να λάβει παραπάνω έκταση.
Ήταν και πολύ νωπό και δεν υπάρχει λόγος και για κάτι παραπάνω. Δηλαδή, αυτό που οφείλει να ξέρει το κοινό, οι άνθρωποι που μας αγαπάνε, που μας στηρίζουν, που μας ακολουθούν θεωρώ ότι το ξέραν.

Όλο το υπόλοιπο είναι προσωπικό κομμάτι και επειδή υπάρχουν και μεγάλα παιδιά που βλέπουν τηλεόραση όλα αυτό οφείλει να προφυλαχθεί λίγο ώστε να είναι σε ένα επίπεδο που βοηθάει και αυτά και εμάς.

Εντελώς συνειδητά δεν μίλησα για όλα αυτά. Δεν σημαίνει ότι κάτι έχω να κρύψω ή δεν θέλω να μιλήσω γιατί όποτε έχω βρεθεί σε κάμερες θα απαντήσω αυτά που πρέπει να απαντήσω αρκεί να μην ξεπερνάνε την γραμμή που θεωρώ εγώ ως όριο της προσωπικής μου ζωής.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι πρέπει να περάσει μια πενταετία για να επουλωθεί ένα τραύμα.

Όταν είσαι 15 χρόνια με έναν άνθρωπο και αλλάζει αυτή η συνθήκη θέλει μια προσαρμογή γιατί υπάρχουν και παιδιά. Ήταν συνειδητή απόφαση που δουλεύτηκε αρκετά και από τις δύο μεριές μέχρι να παρθεί και ξέρουμε ότι ένα κομμάτι που ήταν δύσκολο έχει φύγει. […]

Κάνω ψυχανάλυση εδώ και πολύ καιρό και με έχει βοηθήσει πολύ. Με τη Σίσσυ πηγαίνουμε και σε ειδικό για τα παιδιά.

Μπορεί να μην είμαστε ζευγάρι, αλλά παραμένουμε οικογένεια και δουλεύουμε επί τούτου».

Για την υγεία του

«Επειδή έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση και με επηρεάζει και στο τραγούδι μου είπαν να κάνω μια επέμβαση. Η επέμβαση δεν πέτυχε, στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο και δεν μπορούσα να φάω. Έκανα μια δεύτερη επέμβαση, δεν πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω μία τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα».

«Η επόμενη σχέση μου που θα είναι φανερή πρέπει να είναι σοβαρή»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα μαγαζί στην αρχή της καριέρας των Onidrama όπου η Βάσω Λασκαράκη δούλευε γκαρνταρόμπα. «Τη θυμάμαι. Μετά από χρόνια έκανα τη σύνδεση ποια είναι».

Μιλώντας για το συγκρότημά του το οποίο εκπροσωπεί -και το θεωρεί πολύ τιμητικό- είπε ότι νιώθει ένα βάρος.

Όταν ρωτήθηκε αν νιώθει ότι η προσωπική του ζωή είναι κάτω από το μικροσκόπιο, είπε:

«Νιώθω ότι μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά μου. Η επόμενη σχέση που θα είναι φανερή πρέπει να είναι σοβαρή και πρώτα να το έχουν μάθει τα παιδιά μου. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να φοβάμαι να συνυπάρχω σε έναν χώρο με μία γυναίκα ακόμα και επαγγελματικά, φιλικά ότι αυτό μπορεί να παρερμηνευτεί και να δημιουργήσει μια εντύπωση για το οποίο θα πρέπει να απολογηθώ ή να εξηγήσω χωρίς να πρέπει» ανέφερε.