Θύμα διαδικτυακής απάτης η Αγγελική Ηλιάδη
Ελλάδα

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Αγγελική Ηλιάδη

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Αγγελική Ηλιάδη

Τα μηνύματά της στα social media

Δεν έχουν τέλος οι celebrities της ελληνικής showbiz που πέφτουν θύματα σε διαδικτυακές απάτες με ψεύτικα προφίλ στα social media. Μια από αυτούς είναι και η Αγγελική Ηλιάδη που αποκάλυψε το περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται το όνομά της, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram Story της μια φωτογραφία από ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook  που είχε το όνομά της και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορά για να κατέβει.

«Κάντε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Δεν είναι δικό μου και χρησιμοποιεί παράνομα το όνομά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Και εξήγησε: «Καλησπέρα φιλαράκια μου. Πριν από λίγο δέχτηκα αρκετά μηνύματα που με ρωτάτε αν όλα αυτά ισχύουν. Θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν έχω σχέση με αυτό το προφίλ, αλλά ούτε και με τα μηνύματα που στέλνουν από αυτό. Είναι ψεύτικο και προσοχή γιατί ζητάει στοιχεία και δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν με αυτά. Έχω κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, αλλά σας παρακαλώ κι εσάς –κι ειδικά όσους έχετε γίνει φίλοι σε αυτό το ψεύτικο προφίλ- να κάνετε αμέσως διαγραφή φιλίας και να κάνετε αναφορά γι’ αυτό το ψεύτικο προφίλ, έτσι ώστε να το διαγράψουν το γρηγορότερο».