Τι συμβαίνει με το περιοδικό Hello;
Ελλάδα

Τι συμβαίνει με το περιοδικό Hello;

Τι συμβαίνει με το περιοδικό Hello;

Η ταυτόχρονη αποχώρηση των δυο πιο σημαντικών στελεχών του

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στον χώρο των Media η ταυτόχρονη αποχώρηση (ή απομάκρυνση όπως ισχυρίζονται κάποιοι) τόσο του διευθυντή του περιοδικού Hello, Άρη Καβατζίκη όσο και της αρχισυντάκτριας, Μαρένας Καδιγιαννοπούλου, οι οποίοι εκτός από συνεργάτες ήταν και πολύ καλοί φίλοι.

Αν και πληροφορίες του Znews αναφέρουν ότι οι σχέσεις της διεύθυνσης με την εκδότρια, Έλενα Μακρή- Λυμπέρη, δεν ήταν και οι καλύτερες τους τελευταίους μήνες, εκείνος φρόντισε να την ευχαριστήσει δημόσια για τη συνεργασία τους.

Η αιφνίδια ανακοίνωση των δύο πετυχημένων δημοσιογράφων και ιδιαίτερα αγαπητών προσωπικοτήτων στον καλλιτεχνικό χώρο, λίγο πριν τελειώσει το 2020, κάποιοι λένε ότι δεν ήταν τυχαία.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται πως έπαιξε ρόλο και η πρόσφατη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τη μετοχική σύνθεση της Alpha Editions, αφού εδώ και καιρό είχαν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να αποσυρθούν ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος αλλά και ο Κώστας Σάκκαρης. Τη θέση τους έχει πλέον πάρει ο ιδιοκτήτης της Νίκης Εκδοτικής, Παντελής Σμυρνιωτάκης.

Το μήνυμα του Άρη Καβατζίκη

Στο μήνυμά του στο Instagram ο Άρης Καβατζίκης έγραψε:

«Το τέλος ενός κύκλου ή μιας εποχής…  Έμεινα στο τιμόνι του περιοδικού Hello! για έξι χρόνια και δύο μήνες. Αγαπούσα τα περιοδικά από μικρό παιδί και το συγκεκριμένο έντυπο το υπηρέτησα με αγάπη, προσήλωση, υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και δίνοντας ~ θέλω να πιστεύω – ένα προσωπικό στίγμα αισθητικής και πολιτισμού.

Το 2020 φεύγει αφήνοντας πληγές σε όλους μας και ένα μεγάλο χτύπημα στα έντυπα.
Τα περιοδικά αποτελούν «είδος υπό εξαφάνιση» και ο θάνατός τους είναι προδιαγεγραμμένος. Λίγο πριν το τέλος, και έχοντας μέσα μου μόνο καλές αναμνήσεις από τα δημιουργικά ξενύχτια μας κάθε Δευτέρα, αποχαιρετώ μία υπέροχη ομάδα που το ξέρω πως με αγάπησε, όσο την αγάπησα και εγώ.

Μαρένα Μου, Μαρία Μου, Δέσποινα, Γιώργο, Εύα, Σόνια, Στέλλα, Μάνο, Βάσω, Τίνα, Χαρά, σας ευχαριστώ για όλα.  Ήσασταν οι καλύτεροι!

Αντίο στην τρελοκρητικιά μας γραμματεία Χριστίνα!

Με το καλύτερο εμπορικό της αγοράς – Αγγελική Μου, Ιωάννα Μου, Δήμητρα, Ιουλία, Μαρία – τα καταφέραμε περίφημα.

Η εκδότρια κ. Έλενα Μακρή, την οποία ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της, αγαπάει τα περιοδικά όσο και εγώ και εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ξανά.

Εις το επανιδείν!»

Στο ίδιο μήκος κύματος η ανάρτηση και της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου:

Τη σκυτάλη από τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος συνεχίζει να πλαισιώνει τη Δανάη Μπάρκα στο Mega, λαμβάνει πλέον η Μαρία Κολλιάτσα, η οποία μέχρι σήμερα είχε τη διεύθυνση του hello.gr αλλά και του τηλεπεριοδικού 7 Μέρες TV.