Τι συνδέει τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον «οινοχόο Νικόλα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Ελλάδα

Τι συνδέει τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον «οινοχόο Νικόλα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Τι συνδέει τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον «οινοχόο Νικόλα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Για... δυνατούς λύτες το quiz!

Έναν χρόνο κλείνουν σήμερα από το τελευταίο τους γύρισμα στους Globetrotters ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη και ανέβασαν την ίδια φωτογραφία με τα μέλη της παραγωγής που ήταν μαζί τους.

Ο Χάρης -που συνηθίζει να κάνει μακροσκελή ποστ- θέλησε να συστήσει και να ευχαριστήσει ένα ένα τα μέλη της παραγωγής που τους συνόδεψαν σε όλα τα ταξίδια.

Aνάμεσα λοιπόν σε όλα τα μέλη θα διακρίνετε και ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο, που κάθε μέρα μπαίνει στα σπίτια μας μέσα από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης», τον «Νικόλα», τον «οινοχόο» όπως τον αποκαλούσε ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, κατά κόσμον Στέργιος Νένες.

Ο γνωστός ηθοποιός εδώ και χρόνια κάνει μια δεύτερη καριέρα πίσω από τις κάμερες και δη στο Star όπου είναι υπεύθυνος παραγωγής μεταξύ άλλων και του «Τροχού της τύχης» αλλά και των Globetrotters.

«Εδώ βλέπετε 8 άτομα που η μοίρα τα ένωσε για να περάσουν, με το «έτσι θέλω», 7 εβδομάδες, σχεδόν όλο το 24ωρο μαζί. Αυτή η φωτο είναι από την τελευταία μέρα των γυρισμάτων του Globetrotters!

Εξ αριστερών: Κώστας Τάγκας, διευθυντής φωτογραφίας, κασκαντέρ, σκιέρ, πατινέρ, χειριστής της Sony 1, της πλήρους γκάμας των προϊόντων της DJI & της GoPro.

Δίπλα του, καθιστός, ο χειριστής της Sony 2, που δεν φοβάται τίποτα και τολμάει να μας ακολουθήσει εκεί που άλλοι…δεν, που μπορεί να κοιμηθεί ακόμα κι αν πέφτουν βόμβες δίπλα του, ο Δημήτρης Τοκούρογλου. Ακριβως πίσω του ο ηχολήπτης μας, ο άνθρωπος-εγκυκλοπαίδεια, που τα μικρόφωνά του κατέγραφαν ακόμα και τις σκέψεις μας, που δεν παραπονέθηκε ούτε μια φορά σε όλο το ταξίδι, Πέτρος Τσακίρης.

Δίπλα του, με το κόκκινο μπουφάν, η γυναίκα που μας «άφησε» στον πρώτο προορισμό, θυσιάζοντας τον εαυτό της μέχρι να ξανασυναντηθούμε, που μας έλειψε η ηρεμία της και η ικανότητα να καλμάρει τα πνεύματα όταν οξύνονται, η Μαρία Μερτζάνη.

Μπροστά της, καθιστός, ο Ισπανός-μασκότ της παρέας μας, ο υπεύθυνα ανεύθυνος μπαλαντέρ, Μπόρχα Σάντσεζ.

Πίσω του, με ανοιχτές αγκάλες, ενδεικτικό ότι ήμασταν υπό την προστασία του, ο γενικός δερβέναγας, ο άνθρωπος που πέρασαν από τα χέρια του ΟΛΑ. Χωρίς αυτόν, η συγκεκριμένη αποστολή θα είχε τερματίσει στο πρώτο ταξίδι, όμως το πήρε πάνω του, εις βάρος της προσωπικής του γαλήνης & ησυχίας, ο «εθνικός μπάρμαν» των απανταχού Ελλήνων, ο Στέργιος Νένες.

Από κάτω του, με ανάποδο καπέλο, μουσάτος & χαμογελαστός, ο παρουσιαστής του Big Brother! Last, but not least, η κολώνια του σπιτιού μου, ο άνθρωπος που επικοινωνoύσε σε όλες τις γλώσσες χωρίς ουσιαστικά να λέει τίποτα, η μεγαλύτερη καταφερτζού του πλανήτη, ο συνεχής διακόπτης, η ψυχή της αποστολής, η Αντελίνα μου.

Αν σας πω ότι όλα κύλησαν ομαλά, ότι δεν υπήρξαν εντάσεις και νεύρα, θα πω ψέματα. Αλλά αν σας πω ότι δεν έχουμε γελάσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ότι δεν έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές, από τραγικές μέχρι κωμικές έως κωμικοτραγικές, ηρωικές & ιστορικές, που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό μας, θα πέσει φωτιά να με κάψει! Πάντα θα μας ενώνει αυτή η απίστευτη περιπέτεια που ζήσαμε & θα είμαστε δεμένοι εσαεί!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις