Το άλμπουμ από το Πάσχα του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα το 2004
Ελλάδα

Το άλμπουμ από το Πάσχα του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα το 2004

Το άλμπουμ από το Πάσχα του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα το 2004

Με την κόρη τους Μαρία, μόλις 3 χρονών

Η μαγευτική Κέρκυρα ανέκαθεν λάμπρυνε με την πλούσια παράδοσή της σε έθιμα και εκδηλώσεις τον εορτασμό του Πάσχα και πολλοί είναι οι Έλληνες που την επιλέγουν με “κλειστά μάτια” για προορισμό τους τις ημέρες αυτές, κατακλύζοντας το όμορφο νησί των Επτανήσων.

Πολλοί είναι και οι διάσημοι της εγχώριας showbiz που έχουν συνδυάσει τις διακοπές του Πάσχα με ένα ταξίδι στο νησί των Φαιάκων, ζώντας κάθε χρόνο τον ιδιαίτερο παλμό του νησιού την Εβδομάδα των Παθών.

Για την Άντζελα Γκερέκου, η Κέρκυρα, εκτός από ονειρικός νησιώτικος προορισμός παντός εποχής, αποτελεί και την ιδιαίτερη πατρίδα της, γι΄αυτό επιλέγει να την επισκέπτεται με κάθε αφορμή, πράγμα που δεν θα μπορούσε να μην αφορά και τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Φέτος, τα πράγματα όμως δεν θα είναι τα ίδια και έτσι η όμορφη Κερκυραία, όπως όλοι άλλωστε οι Έλληνες θα μείνει στο σπίτι, τηρώντας τα μέτρα πρόληψης ενάντια στην πανδημία, κάνοντας μια πολύ διαφορετική Ανάσταση από αυτές που έχει συνηθίσει.

Εμείς θυμηθήκαμε τις όμορφες στιγμές που πέρασε πλάι στον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο,  το Πάσχα του 2004 στην Κέρκυρα, όταν ακόμα η κόρη τους ήταν 3 ετών, και δεν την αποχωρίζονταν από την αγκαλιά τους.

Μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και συγγενείς το αγαπημένο ζευγάρι έψησε τον οβελία και  Έλληνας τραγουδιστής ανέλαβε από τους πρώτους να… δοκιμάσει το αποτέλεσμα με τον φωτογραφικό φακό να σπεύδει να απαθανατίσει το στιγμιότυπο.

Μια πολύ τρυφερή στιγμή – Ο Τόλης Βοσκόπουλος ταΐζει στο στόμα τη μικρή Μαρία του

Μόλις μια χρονιά πριν η κάμερα “συνέλαβε” τον Τόλη με την Άντζελα να τηρούν το έθιμο των Μπότηδων το Μ. Σάββατο το πρωί.

Φωτογραφίες: NDP