Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα στον Αγάθωνα
Ελλάδα

Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα στον Αγάθωνα

Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα στον Αγάθωνα

Δείτε πώς αποχαιρέτησε τον σπουδαίο ρεμπέτη

Στη θλίψη «βύθισε» το ελληνικό πεντάγραμμο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Αγάθωνα.

Μέσα από τα τραγούδια του και τη χαρακτηριστική του φωνή διέγραψε μία σπουδαία πορεία αφήνοντας τη δική του ιστορία στα κιτάπια του λαϊκού τραγουδιού.

Για να τιμήσει την προσφορά του τραγουδοποιού στο ρεμπέτικο ο Γιώργος Νταλάρας – καθότι γνώστης του είδους αφού διδάχθηκε τις τεχνοτροπίες του στο πλευρό του ρεμπέτη πατέρα του, Λουκά – δημοσίευσε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρετώντας τον καλλιτέχνη με τα πιο θερμά λόγια:

“Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης ήταν ένας τέλειος τραγουδιστής του ρεμπέτικου, με όλη τη σημασία της λέξης. Πιστός σ’ αυτό το είδος, βαθύς γνώστης, αφοσιωμένος, ακριβής και καλλίφωνος σαν τους παλιούς θρύλους, τους μεγάλους τραγουδιστές του ρεμπέτικου, που χάνει σήμερα έναν σημαντικότατο εκπρόσωπό του. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Καλό σου ταξίδι Αγάθωνα”.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης ήταν ένας τέλειος τραγουδιστής του ρεμπέτικου, με όλη τη σημασία της λέξης. Πιστός σ’ αυτό το είδος, βαθύς γνώστης, αφοσιωμένος, ακριβής και καλλίφωνος σαν τους παλιούς θρύλους, τους μεγάλους τραγουδιστές του ρεμπέτικου, που χάνει σήμερα έναν σημαντικότατο εκπρόσωπό του. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Καλό σου ταξίδι Αγάθωνα. #rebetiko #rembetiko

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Dalaras (@dalaras_george_official) στις