Το Hollywood στην Αθήνα: Για ποια ταινία θα κλείσει το κέντρο;
Ελλάδα

Το Hollywood στην Αθήνα: Για ποια ταινία θα κλείσει το κέντρο;

Το Hollywood στην Αθήνα: Για ποια ταινία θα κλείσει το κέντρο;

Μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, με πρωταγωνιστή τον γιο του Denzel Washington είναι αυτή που θα κλείσει την Κυριακή το κέντρο της Αθήνας.

Η ταινία θα είναι µια αµερικανική περιπέτεια µε ρυθμό και έντονη δράση και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε περίπου έναν χρόνο.

Οι παραγωγοί έχουν ήδη κάνει γυρίσματα σε περιοχές όπως τα Τρίκαλα και η αντιδήμαρχος Τρικάλων Σοφία Αλεστά μίλησε στο trikalaview.gr για αυτό

“Πρόκειται για μια αγγλόφωνη, ιταλική παραγωγή, το σενάριο της οποίας έχει γραφτεί εξολοκλήρου για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για την πόλη των Τρικάλων, τα Μετέωρα και τα Ζαγόρια και κεντρικές περιοχές της Αθήνας. Πρόκειται για μια σύγχρονη ταινία κοινωνικό θρίλερ καταδίωξης τα γυρίσματα της οποίας στα Τρίκαλα θα έχουν διάρκεια 5 ημέρες και συγκεκριμένα οι τοποθεσίες στις οποίες πραγματοποιούνται τα γυρίσματα είναι ο Σιδηροδρομικός σταθμός των Τρικάλων καθώς και το σημείο της διάβασης των σιδηροδρομικών γραμμών, η κεντρική πλατεία και η στοά επί της Κονδύλη”.

Τα νέα επιβεβαιώθηκαν και από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην “Ελένη”

Να θυμίσουμε ότι  την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, στις εξής οδούς του Δήμου Αθηναίων:

– Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος

– Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της

– Πλατεία Συντάγματος