Tokyo Joe: Εγκαινίασε τον νέο του χώρο στις Σπέτσες
Ελλάδα

Tokyo Joe: Εγκαινίασε τον νέο του χώρο στις Σπέτσες

Tokyo Joe: Εγκαινίασε τον νέο του χώρο στις Σπέτσες

Μετά τη Βουλιαγμένη, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά και τη Μύκονο, το Tokyo Joe απέκτησε άλλη μία νέα στέγη ακριβώς δίπλα από το ιστορικό μπαρ Stavento στις Σπέτσες.

Το άκρως επιτυχημένο japanese restaurant του Δημήτρη και της Χριστίνας Παππά άνοιξε τις πόρτες του στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών.

Η Χριστίνα Παππά με τον γιο της, Δημήτρη

Στο soft opening που έγινε το Σάββατο 27 Ιουλίου, το παρών έδωσαν γνωστοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου, ανάμεσά τους η Βίκυ Κάβουρα, η Μαρία Καλάβρια, η Χριστίνα Αλούπη και ο Σταύρος Μαντόπουλος, οι οποίοι απόλαυσαν το δείπνο τους στην ανθισμένη αυλή με τη μοναδική θέα στο Παλιό Λιμάνι.

Από αριστερά: Η Βίκυ Κάβουρα, η Χριστίνα Παππά και η Μαρία Καλάβρια

Από αριστερά: Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αμάντα Μανωλάκου, η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγος της Αμάντας, Νίκος

Η Χριστίνα Παππά, η Βίκυ Κάβουρα, ο Χάρης Σιανίδης και η Μαρία Καλάβρια

Εκτός από τη φημισμένη ποιότητα των πρώτων υλών και τις προσιτές τιμές του, αίσθηση κάνουν και εδώ τα signature dishes: king crab tartare, spicy mix ceviche, black emperol roll, tiger rolls κ.ά. που έχουν κερδίσει την προτίμηση των φανατικών του φίλων.

Όπως και στα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας, έτσι και στο Tokyo Joe των Σπετσών λειτουργεί και υπηρεσία delivery από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.