Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική αφιέρωση στην κόρη του
Ελλάδα

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική αφιέρωση στην κόρη του

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική αφιέρωση στην κόρη του

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, βρίσκεται κοντά στην ενηλικίωσή της μιας και έχει κλείσει τα 17 της έτη. Μπορεί να μοιάζει αρκετά στη μητέρα της, αλλά η αδυναμία της κόρης προς τον μπαμπά δεν κρύβεται ούτε στην δική της περίπτωση.

Η μοναχοκόρη του γνωστού ζεύγους, αφού είχε επισκεφθεί τη μαμά της στο Ηρώδειο, στην επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι έπειτα από 15 χρόνια, στην παράσταση «Έρωτες και Θρήνοι Γυναικών», πήγε να δει από κοντά και τον πατέρα της, ο οποίος τραγουδά στο Gazi Theater και την παράσταση «Μαριχουάνα STOP», διασκευασμένη 47 χρόνια μετά, με τον τραγουδιστή να δίνει ξανά το παρών και να ερμηνεύει κλασσικές επιτυχίες από το διαχρονικό μιούζικαλ.

Την ώρα της παράστασης ο Τόλης Βοσκόπουλος ερμήνευσε το «Λουλουδάκι μου», εκτός προγράμματος και το αφιέρωσε στην μονάκριβή του κόρη.

Ο τραγουδιστής της κρατούσε το χέρι και εκείνη συγκινημένη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της απολάμβανε την ερμηνεία του πατέρα της.

Το βίντεο ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Instagram, ο οποίος απαθανάτισε τη στιγμή.

«Σήμερα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό… Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος» έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/Br3U9X7BONT/